Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 19 (8548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autorii unei tâlhării comise în Burdujeni, unul la pușcărie, unul condamnat cu suspendare

Joi, 25 Ianuarie 2024 (14:59:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curtea de Apel Suceava a stabilit pedepsele finale în cazul a doi indivizi care au comis o tâlhărie în vara anului trecut, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Pedepsele sunt diametral opuse, unul dintre autori fiind condamnat cu executare și fiind deja după gratii de mai bine de 6 luni, în timp ce al doilea a primit o pedeapsă cu suspendare, fiind pus în libertate, sub control judiciar.

Tragem concluzia așadar că pe parcursul anchetei a rezultat un grad de participație diferit al celor doi la comiterea faptei.

Fapta s-a petrecut în seara ultimei zile din iulie 2023, însă polițiștii de la Secția Burdujeni au primit o sesizare abia a doua zi dimineață.

Bărbatul care a fost victimă a fost atras într-un loc dosnic din zona Torino din Burdujeni. În scurt timp, bărbatul s-a trezit luat la pumni și i s-au sustras prin violență banii pe care îi avea asupra sa, suma de 600 de lei.

Deși sesizați târziu, polițiștii au reușit să dea relativ repede de cei doi autori care ar fi participat la comiterea faptei.

Marius Marian Proboteanu și Gogu Cojocaru au fost puși sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar o perioadă de timp ambii au fost arestați.

Marius Marian Proboteanu a rămas după gratii și a fost condamnat definitiv la 2 ani și 9 luni de închisoare, pentru tâlhărie calificată.

Gogu Cojocaru a primit 2 ani și 6 luni de închisoare, dar în cazul său judecătorii au dispus ca pedeapsa să fie suspendată, pe durata unui termen de încercare de 3 ani.

Inculpatul a primit așadar o șansă de reabilitare dacă va respecta obligațiile impuse, inclusiv obligația de a presta muncă în folosul comunității.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorii unei tâlhării comise în Burdujeni, unul la pușcărie, unul condamnat cu suspendare.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorii unei tâlhării comise în Burdujeni, unul la pușcărie, unul condamnat cu suspendare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei