Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 19 (8548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur îl provoacă pe Simion să candideze la șefia CJ Suceava: „Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”

Joi, 25 Ianuarie 2024 (13:38:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, îl provoacă pe liderul AUR, George Simion, să candideze pentru șefia administrației județene la alegerile locale de anul acesta. Gheorghe Flutur a anunțat și că va fi prezent duminică, 28 ianuarie, la ora 15:00, în centrul Sucevei pentru a discuta cu George Simion la mitingul pe care acesta vrea să îl organizeze în fața Consiliului Județean. „Dragi suceveni. Am aflat că miercuri, de Ziua Unirii, aici, pe treptele din fața sediului provizoriu al Consiliului Județean Suceava, a fost un miting organizat de un partid politic care a adus oameni din mai multe județe. Miercuri, când eu eram la Iași să sărbătorim Ziua Unirii Principatelor”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a ținut să le mulțumească sucevenilor pentru că având votul lor a fost ales de mai multe ori în funcția de președinte al CJ Suceava. „Sunt un om care a fost ales de mai multe ori cu votul dumneavoastră, al sucevenilor. Vă mulțumesc pentru asta. Mi-ați dat curaj, forță și putere să fac lucruri concrete pentru dumneavoastră. Pe această cale vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie, la ora 15, voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm despre problemele sucevenilor, despre dezvoltarea județului Suceava”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a spus că îl așteaptă și pe George Simion, „contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez”, la o discuție despre problemele Sucevei. Gheorghe Flutur a adăugat că îi face și o propunere bărbătească liderului AUR, și anume să candideze pentru președinția CJ Suceava. „Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta, plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta, îi cer să plece acasă din politică”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îl provoacă pe Simion să candideze la șefia CJ Suceava: „Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur îl provoacă pe Simion să candideze la șefia CJ Suceava: „Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei