Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 19 (8548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Manifestație

George Simion îi cere demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea CJ Suceava și anunță un protest la Suceava cu 3.000 de oameni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele AUR Suceava, George Simion, a participat, miercuri, la Suceava, la o manifestație organizată cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române, în cadrul căreia, alături de câteva sute de simpatizanți și membri ai acestui partid, i-a solicitat demisia liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de la conducerea Consiliului Județean. În cele din urmă acțiunea s-a transformat într-un protest împotriva șefului administrației județene, Gheorghe Flutur.

Acțiunea celor de la AUR a început în fața sediului din centrul Sucevei al acestui partid, de unde George Simion, alături de toți cei prezenți la manifestație, a plecat spre sediul Consiliului Județean. De pe treptele instituției, George Simion i-a cerut lui Gheorghe Flutur să plece de la conducerea CJ Suceava. Manifestanții aveau cu ei pancarte cu mesaje precum „Ghiță pleacă” sau „Flutur, demisia”.

Simion a anunțat că duminică, 28 ianuarie, AUR Suceava va organiza un protest cu 3.000 de oameni în fața Consiliului Județean Suceava „pentru a ne lua Bucovina înapoi”. Protestul va începe la ora 15:00, punctul de plecare fiind din fața sediului AUR din centrul municipiului Suceava, în fața blocului turn.

După oprirea în fața sediului administrației județene, membrii și simpatizanții AUR s-au întors pe esplanada din centrul Sucevei, acolo unde au continuat să scandeze mesaje împotriva lui Gheorghe Flutur. De precizat că printre cei care au participat la acțiunea celor de la AUR s-au numărat și foștii parlamentari Ovidiu Donțu și Alexandru Băișanu, precum și primarul comunei Bosanci, Neculai Miron. La finalul manifestației, George Simion a dansat Hora Unirii alături de susținătorii AUR.

În cadrul manifestației de miercuri de la Suceava, cei de la AUR au împărțit sute de pliante în care sunt prezentate motivele pentru care Gheorghe Flutur ar trebui să plece de la conducerea județului. Aceste motive au fost prezentate și de George Simion celor prezenți, printre acestea numărându-se „corupția sistematică din județ care generează sărăcie și lipsa locurilor de muncă, Suceava fiind în top trei județe din țară cu cele mai mici salarii din România”.

Liderul AUR a acuzat și „jaful din pădurile Bucovinei”, arătând că Suceava este județul cu cea mai mare suprafață împădurită din țară, iar unii se îmbogățesc din tăierea pădurilor, în timp ce populația plătește sume exorbitante pentru lemnul de foc. George Simion îl mai acuză pe Gheorghe Flutur că încearcă să fure brandul Bucovina pe persoană fizică, prin lansarea stațiunii „Bucovina Turistică”, dar și pentru strigătura electorală „Oacaca, Oacaca” de la Festivalul Internațional de Folclor de la Câmpulung Moldovenesc.

Simion a mai spus că Flutur trebuie să plece de la conducerea județului pentru că îi minte pe oameni că drumul Siret – Suceava va fi autostradă, când nici măcar jumătate din acest tronson nu va fi așa. Un alt motiv amintit de liderul AUR ar fi și înțelegerea care ar exista între Gheorghe Flutur și liderul PSD Suceava, Ioan Stan, pentru continuarea „partidului unic”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Simion îi cere demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea CJ Suceava și anunță un protest la Suceava cu 3.000 de oameni.
 Vizualizări articol: 1860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
George Simion îi cere demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea CJ Suceava și anunță un protest la Suceava cu 3.000 de oameni2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei