Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 13 (8542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii pot să apeleze la agenții din magazinele E.ON doar după ce s-au programat telefonic sau online

Joi, 18 Ianuarie 2024 (13:34:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot să apeleze la agenții din magazinele E.ON doar după ce s-au programat telefonic sau online. Accesul clienților în magazinele E.ON este

posibil exclusiv în baza unei programări prealabile pentru toate operațiunile care necesită interacțiunea cu agenții.

Toate magazinele E.ON sunt deschise luni, marți, miercuri și vineri, între orele 08:00 și 16:00, iar joi programul de lucru este între orele 10:00 și 18:00.

Pentru a stabili o programare telefonic, clienții trebuie să apeleze numărul 0265.208.466 și să parcurgă pașii următori: să confirme operatorului virtual județul şi orașul unde doresc să facă programarea; după ce operatorul virtual oferă două opțiuni de programare, dacă este de acord cu una dintre aceste propuneri, clientul trebuie să confirme programarea și, la scurt timp, va primi printr-un sms numărul acesteia; în cazul în care clientul nu confirmă niciuna dintre variantele de programare propuse, poate opta pentru programarea online.

Prin programarea online, clienții pot alege ziua și intervalul de timp cel mai avantajos pentru ei.

Pentru acest tip de programare, clientul va trebui să acceseze pagina https://www.eon.ro/programare-online și să selecteze magazinul preferat, apoi să introducă datele personale și datele programării; după primirea prin e-mail a codului programării, se va prezenta în magazin, în ziua și la ora selectată, și va introduce în aparatul de emitere tichete codul programării. Ulterior va fi preluat de către un consultant E.ON.

Totodată, urmând acești pași clienții pot modifica sau anula o programare deja stabilită. „Pentru o mai bună gestionare a timpului alocat acestor vizite în magazinele E.ON, îi încurajăm pe clienții noștri care și-au programat vizita online și care din diferite motive nu se pot prezenta la data și ora stabilită să anuleze sau să modifice, tot online, programarea inițială”, este mesajul reprezentanților E.ON.

Ca alternativă la vizita în magazin, clienții pot contacta reprezentanții E.ON pentru rezolvarea solicitărilor și de la distanță, prin: accesarea contului E.ON Myline pe eon.ro/myline sau în varianta de aplicație mobilă, non-stop, respectiv a serviciului suport clienți pe eon.ro/servicii-suport-clienti, de asemenea non-stop; serviciul E.ON Chat, disponibil pe eon.ro, pentru răspunsuri generice; apelarea Call Center la 0265.200.900, de luni până vineri, între orele 8:00-20:00, cu tarif normal din orice rețea. Nu este necesară programarea pentru clienții care vizitează magazinul E.ON pentru plata facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice.

Mai multe informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România sunt disponibile accesând www.eon.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot să apeleze la agenții din magazinele E.ON doar după ce s-au programat telefonic sau online.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii pot să apeleze la agenții din magazinele E.ON doar după ce s-au programat telefonic sau online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei