Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 13 (8542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băgat în arest după ce a accidentat mortal cu mașina o bătrână și a fugit

Joi, 18 Ianuarie 2024 (14:04:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O anchetă complexă a polițiștilor rutieri de la Suceava, în cazul unei bătrâne găsite decedate la câțiva metri de șosea, pe 12 decembrie, în satul Humoreni, comuna Comănești, a dus la momentul punerii sub acuzare a celui care ar fi provocat tragedia.

A fost reținut în arest, miercuri, cel care ar fi accidentat mortal bătrâna și a prăsit locul faptei.

Gheorghiță Pîțu a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

După cum am arătat în exclusivitate în Monitorul de Suceava la câtva zile după consumarea accidentului, pe 12 decembrie 2023, dimineață, polițiștii Secției Rurale Dărmănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în satul Humoreni, comuna Comănești, la dig, este o persoană decedată.

La fața locului a fost găsită decedată, lângă digul podului din zona denumită popular „La Troiță”, în satul Humoreni, localnica Rada Popovici, în vârstă de 77 de ani.

La fața locului au ajuns criminaliști ai poliției, cadavrul a fost examinat, dar concluzia preliminară a fost că moartea nu fost violentă. Femeia avea ceva urme de leziuni, dar polițiștii au crezut că acestea s-au produs după ce a căzut de pe pod, din cauza afecțiunilor medicale. 

Important de precizat, femeia era decedată din seara precedentă, cadavrul fiind mascat de un pod, astfel că un martor a observat victima abia a doua zi dimineață, în jur de ora 9.00, când s-a făcut sesizarea la Poliție.    

Cadavrul a fost preluat și transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava, pentru a se face autopsia.

Prin sat, imediat a început însă să se vorbească despre faptul că bătrâna a fost lovită de un autoturism Audi Q7, iar copiii femeii de 77 de ani au venit acasă din străinătate și au început să pună întrebări și să vorbească cu oamenii din zonă.

La un moment dat, oamenii din Comănești au început să vorbească și că un localnic de etnie romă a mărturisit că ”probabil” a dat cu mașina peste cineva.

Medicii au descoperit la autopsie urme de leziuni care ar putea proveni de la un accident rutier – impact cu un autoturism.

Între timp, la Humoreni, polițiștii au ridicat și autoturismul care ar fi fost implicat în accident.

Posesorul mașinii nu a recunoscut nimic inițial.

În cadrul anchetei s-au găsit și imagini video de pe o cameră de supraveghere pe care apar victima și apoi mașina, nu departe de locul impactului.

Ancheta a fost complexă pentru că pe imagini au fost de analizat mai multe mașini, la locul accidentului nu au rămas fragmente sau urme clare ale impactului și au fost de audiat mai mulți martori.

Autorul accidentului ar fi băut înainte de accident pe la mai multe crâșme din sat. Având în vedere însă că nu a fost depistat imediat după accident, acest aspect rămâne la nivel de bănuială.

În mașină, la ora accidentului, se aflau mai mulți martori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băgat în arest după ce a accidentat mortal cu mașina o bătrână și a fugit.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băgat în arest după ce a accidentat mortal cu mașina o bătrână și a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei