Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 229 (8453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul Alin Conache, titular pentru România în meciul de la mondial cu Scoția

Vineri, 29 Septembrie 2023 (10:16:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby a României joacă sâmbătă al treilea meci de la Cupa Mondială în fața unui alt adversar de mare valoarea, Scoția, echipa aflată pe locul 5 în ierarhia mondială.

La doar 21 de ani, suceveanul Alin Conache a primit o mare șansă de la staff și va începe titular acest meci. Alin va juca și pe un post cheie, la numărul 10, pe postul de mijlocaș de deschidere. Este un post pe care Alin a jucat mai puțin în ultima perioadă însă România este pentru acest meci în mare criză la numărul 10, având trei accidentați care se pretau să joacă ca mijlocași la deschidere.

Humoreanul Mihai Macovei nu a fost chemat la lot din păcate nici pentru acest meci cu Scoția. El se afla în lotul pentru Cupa Mondială dar a suferit în perioada de pregătire o ruptură musculară. Erau însă speranțe ca acesta să fie în lot pentru meciurile cu Scoția și Tonga.

Partida dintre România și Scoția are loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille și este transmisă în direct de Orange Sport 3 și Digi Sport 2.

România a jucat până acum la Cupa Mondială cu Irlanda și Africa de Sud, echipele de pe locurile 1 și 2 mondial. Au fost meciuri infernale, pierdute clar, iar dacă în meciul cu Irlanda România a înscris 8 puncte, cu Africa de Sud nu a reușit să mai puncteze, fiind învinsă cu 76-0.

Deși va fi aproape la fel de greu, se speră ca România să facă un meci mai strâns cu Scoția, care să îi dea încredere pentru ultima partidă, cu Tonga, când se pot emite pretenții la victorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Alin Conache, titular pentru România în meciul de la mondial cu Scoția.
 Vizualizări articol: 5122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceveanul Alin Conache, titular pentru România în meciul de la mondial cu Scoția5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei