Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 229 (8453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

120 de sportivi au participat la Mitocu Dragomirnei la evenimentul de airsoft regional ”Dava. Pe urmele Lupilor”

Vineri, 29 Septembrie 2023 (15:51:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În perioada 22-24 septembrie 2023, Asociația de dezvoltare personală Frăția Lupilor, împreună cu Asociația ”Nemuritorii”, sub egida ”Alianța Nordului”, au organizat evenimentul de airsoft regional ”Dava. Pe urmele Lupilor”. La eveniment au participat echipe cu state vechi în airsoftul de agrement din România, atât din Suceava, cât și din orașele învecinate Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Bacău, Onești, Roman, Pașcani, Fălticeni, Rădăuți, Siret.

Anul acesta, evenimentul a avut o temă din epoca dacilor, fiind fără doar și poate ceva inedit pentru toți participanții, care au avut parte de un scenariu divers și o recuzită specială, inovativă. În total nu mai puțin de 120 de sportivi au participat activ la cele 12 ore de joc, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

„Multe momente din acest joc au fost <de poveste>, iar acest aspect ne întărește convingerea că airsoftul este un sport căruia trebuie să-i acordăm din ce în ce mai multă atenție pentru beneficiile specifice legate de efortul din mijlocul naturii.

Acțiunea noastră comună a fost susținută cu responsabilitate de primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, ce a asigurat o atmosferă specifică meleagurilor bucovinene, și de domnul viceprimar al municipiului Suceava Lucian Harșovschi”, au transmis organizatorii.

Aceștia au mulțumit și Direcției Silvice Suceava, prin ocoalele silvice Adâncata și Pătrăuți, care au contribuit la desfășurarea în cele mai bune condiții a acestei acțiuni, care face parte din proiectul ”Tinerii în Natură. Școala Curajului”, ce are ca scop combaterea sedentarismului și eliminarea dependențelor de electronice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 120 de sportivi au participat la Mitocu Dragomirnei la evenimentul de airsoft regional ”Dava. Pe urmele Lupilor”.
 Vizualizări articol: 1262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
120 de sportivi au participat la Mitocu Dragomirnei la evenimentul de airsoft regional ”Dava. Pe urmele Lupilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei