Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 229 (8453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Suceava, pe podium, la nivel național, la concursul „Cel mai bun pădurar”

Vineri, 29 Septembrie 2023 (11:57:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faza națională a Concursului profesional ”Cel mai bun pădurar”, desfășurată joi, la Ocolul Silvic Homorod (Direcția Silvică Harghita), s-a încheiat având din nou pe podium un reprezentant al județului Suceava. Cristian Hrehorciuc, reprezentantul Direcției Silvice Suceava, s-a clasat pe locul III, pe locul II – Ionuț Nelu Iamandei, reprezentantul Direcției Silvice Buzău, iar pe locul I Ilie Nicolae, reprezentantul Direcției Silvice Prahova.

La ceremonia de premiere au participat Eleodor Olavi Nițescu, director general adjunct al Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, Silviu Geană, lider al Federației Sindicatelor din Silvicultură ”Silva” și Cătălin Mutică, directorul Direcției Silvice Harghita.

La faza națională a Concursului profesional ”Cel mai bun pădurar” au participat câștigătorii etapelor județene organizate anterior de cele 41 de direcții silvice din subordinea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, precum și reprezentanți ai Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea” și cei ai Agenției ,,MOLDSILVA” din Republica Moldova, aceștia parcurgând mai multe probe teoretice și practice.

Concursul profesional ”Cel mai bun pădurar” are o lungă tradiție în silvicultură, fiind organizată anual de către Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură ”Silva”.

Inițiat în urmă cu mai bine de 45 de ani, concursul are ca obiectiv principal perfecționarea pregătirii profesionale a acestei categorii de personal silvic, care a deținut mereu ponderea cea mai mare în structura de personal a sectorului silvic.

Merită menționat faptul că reprezentantul Sucevei, Cristian Hrehorciuc, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți, a luat locul III, tot în septembrie, și la concursul profesional „Cel mai bun maistru silvic” ediţia 2023, organizat peste Prut, de Agenția „Moldsilva”.

De asemenea, tot un reprezentant al Direcției Silvice Suceava a luat anul acesta și titlul de „Cel mai bun fasonator”, la nivel național, concursul fiind câștigat de Cristinel Cucec, de la Ocolul Silvic Vama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, pe podium, la nivel național, la concursul „Cel mai bun pădurar”.
 Vizualizări articol: 6663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceava, pe podium, la nivel național, la concursul „Cel mai bun pădurar”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei