Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 229 (8453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Gheorghe Flutur le-a solicitat constructorilor de pe axa rutieră Suceava – Iași să urgenteze lucrările

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat joi, la Direcția de Drumuri Județene, o ședință cu toți constructorii și subantreprenorii care lucrează la modernizarea axei rutiere Suceava - Iași. După ședință, Gheorghe Flutur a declarat că în prezența șefului de proiect și a specialiștilor din cadrul Direcției de Drumuri Județene a fost analizat stadiul de execuție fizică a lucrărilor. Flutur a precizat că a solicitat în mod expres constructorilor să concentreze mai mulți lucrători pe tronsoanele de drum pe care ar putea să fie turnat deja stratul de binder în această toamnă.

„Am analizat în mod amănunțit fiecare lot în parte și s-a convenit că în perioada imediat următoare se va turna binder de circa 6 kilometri în zona Corni - Liteni, în centrul comunei Udești, zona Luncușoara, în centrul localității Bosanci și se va finaliza podul de la Ipotești”, a arătat Flutur. El a adăugat că pe lotul 2 există garanții din partea constructorilor că în acesta toamnă se va da în folosință podul de la Frumoasa. Șeful administrației județene și-a exprimat speranța că și podul de la Liteni - Moara va fi finalizat în această toamnă. „De asemene și satul Zaharești va fi în atenția constructorilor. În cea mai mare parte este turnat stratul de binder și am cerut să concentreze mai multă forță de muncă, să ieșim din praf și din noroi și din această zonă. Și în mod expres am cerut turnarea unui strat de binder cât mai repede posibil și în zona Costâna - Dărmănești. Toate acestea vor respecta cu strictețe prevederile din proiect și normativele tehnice”, a mai afirmat șeful administrației județene. El a dat asigurări că va mai avea astfel de ședințe pentru accelerarea lucrărilor pe această axă rutieră în perioada următoare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur le-a solicitat constructorilor de pe axa rutieră Suceava – Iași să urgenteze lucrările.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur le-a solicitat constructorilor de pe axa rutieră Suceava – Iași să urgenteze lucrările0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei