Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 166 (8390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O companie aeriană din Malta, Universal Air, anunță că va avea zboruri pe ruta Suceava – Haifa, în Israel

Marţi, 18 Iulie 2023 (14:20:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania aeriană Universal Air, cu sediul în Malta, intenționează să opereze zboruri între Israel și România, unul dintre aeroporturile avute în calcul fiind și cel din Suceava. Compania Universal Air a început să opereze, din acest an, curse din Haifa (Israel), un oraș unde trăiește cea mai mare comunitate de israelieni de origine română, iar în viitorul apropiat își propune să ofere mai multe opțiuni de zbor pentru România. Oficialii companiei au anunțat că Universal Air, care activează deja pe piața israeliană, își propune să dezvolte mult activitățile pe piața românească, iar din sezonul de iarnă vor fi lansate în premieră cursele dinspre Suceava, Craiova și București. Cursele vor fi operate cu avioane model Bombardier DASH Q400, de 78 de locuri.

„Deși suntem o companie aeriană nouă, ne-am extins foarte repede operațiunile. În curând, vom crește flota noastră cu mai multe avioane tip Bombardier DASH Q400, de 78 de locuri, cu care vom începe să operăm din sezonul de iarnă. Suntem încântați că România devine unul dintre hub-urile noastre aeriene, alături de Israel (Haifa). De asemenea, vom oferi curse charter către Malta, unde este și sediul nostru principal. Piața aviatică românească este foarte dinamică și vom oferi atât curse de linie, cât și curse charter”, a declarat Simon Cook, CEO al Universal Air.

În același timp, reprezentantul Univers Air pentru România și Israel, Meidan Budnaru, a precizat că zborurile din Suceava spre Haifa și retur vor avea o singură frecvență pe săptămână. Acesta a mai adăugat că în momentul de față, pentru perioada septembrie-mai 2024, cursele dinspre București – Băneasa, Craiova și Suceava sunt rezervate aproape în totalitate. De precizat că în momentul de față Universal Air operează curse dinspre Haifa către Paphos și Larnaca (Cipru), Heraklion (Grecia – Creta) și curse charter către destinații din Turcia. Compania operează curse charter, curse private, dar și curse de linie în bazinul mediteraneean, Haifa fiind unul dintre aeroporturile de unde oferă zboruri către mai multe destinații.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O companie aeriană din Malta, Universal Air, anunță că va avea zboruri pe ruta Suceava – Haifa, în Israel.
 Vizualizări articol: 649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O companie aeriană din Malta, Universal Air, anunță că va avea zboruri pe ruta Suceava – Haifa, în Israel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei