Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 166 (8390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Merite recunoscute

Un polițist care a scos din foc un adolescent a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agentul-șef adjunct de poliție Adrian Boștiog a primit emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne. Bărbatul, care este angajat la Compartimentului Rutier, de la Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, a primit această distincție în cadrul unei ceremonii oficiale. Faptele pentru care a fost recompensat s-au petrecut pe 4 iulie 2023, în timp ce agentul se afla în timpul său liber și a intervenit la un incendiu pentru a salva un adolescent de 15 ani.

”Ciprian, un adolescent de 15 ani, fiul proprietarilor locuinței, a suferit un atac de panică și în infernul creat a ales, sub impulsul momentului, să nu părăsească locația în flăcări, generându-se o situație de risc iminent. Este momentul în care Adrian, polițist la  Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, aflat în timpul liber în zona producerii evenimentului, realizează imediat gravitatea situației, starea de tulburare și vulnerabilitate a tânărului și riscurile asociate și nu ezită să intervină, punând laolaltă spiritul civic, pregătirea profesională, dar și valorile sociale. Adrian și-a pus în pericol propria viață, a pătruns în zona cuprinsă de flăcări și l-a extras în siguranță pe tânărul de 15 ani încremenit în mijlocul focului, care a trăit probabil încercarea vieții sale.

Din păcate, incendiul izbucnit în urma unui scurtcircuit a mistuit gospodăria din Vatra Moldoviței, provocând un prejudiciu de peste 300.000 lei. Din fericire și cel mai important, Ciprian, adolescentul de 15 ani, este bine și poate spune tuturor că viața are sens și există ieșire din orice situație. Dincolo de toți și de toate, avem și noi, polițiștii, eroul nostru. Adrian este polițist rutier la Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc și face cinste structurii în care își desfășoară activitatea.

Este un polițist bun și un om extraordinar, un profesionist desăvârșit, cu o viziune deosebită asupra realităților sociale. În egală măsura, un om de o modestie rară, care nu își dorește să epateze în nici un fel și care consideră că ceea ce a făcut el este un lucru normal, de datoria fiecărui om.

Poate că ai dreptate, Adrian, poate că tocmai normalitatea devine un concept pe care îl apreciem și îl promovăm tot mai puțin într-o lume în care primează alte trend-uri. Sau poate că viața de polițist rutier și toate experiențele pe care ți le-a oferit ți-au creat o altă anvergură și dimensiune cu privire la valoarea vieții și a altor principii. Un lucru e cert. Pentru Ciprian și familia acestuia, dar și pentru întreaga comunitate din Vatra Moldoviței, de ieri au supereroul lor, pe Adrian, polițist rutier, modest, dar atât de important prin fapta sa”, se arată într-un mesaj transmis de IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un polițist care a scos din foc un adolescent a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un polițist care a scos din foc un adolescent a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei