Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 166 (8390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Ceva dulce

Cofetăria Royal Sweets - Definiția deserturilor diferite, dense și cremoase, cu o paletă diversificată de gusturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la ingrediente de bază, adică ouă, lapte, brânză, smântână, fructe proaspete, fără premixuri, fără scurtături în procesul de producție, îmbinate cu pasiunea pentru deserturile fine, cremoase, cu gust bogat.

Așa începe arta cofetăriei la Royal Sweets, cofetăria din Obcini, Suceava, locul unde creativitatea și ingredientele de calitate s-au concretizat în prăjituri de vis, torturi savuroase și combinații de gust inedite, care dau dependență.

Dau dependență torturile şi cheesecake-urile lor cremoase, popularele eclere și ciocolata de casă ce vin în peste 10 combinații de gusturi, prăjiturile sau sofisticatele macarons, toate parcă surprinse dintr-o vitrină de „Pâtisserie” franceză.

În spatele acestor delicioase deserturi stau doi tineri antreprenori din Suceava, care vor să satisfacă pofta de dulce a clienților lor cu deserturi memorabile, cu combinații de gust inedite (cătină și aronia, avocado și fistic, lavandă și soc, fructul pasiunii şi rodie etc.), mereu proaspete, la prețul corect.

„Calitate. Bun-gust. Respect. Sunt cele trei cuvinte cheie după care ne ghidăm activitatea. Calitate – toate dulciurile noastre sunt făcute din ingrediente de top, lucru pe care sigur l-ați simțit. Începând de la făină până la ciocolată sau fructe, întotdeauna ne asigurăm că lucrăm cu produse de calitate superioară, pentru că, după ani de experiență, am tras o concluzie: BUN CU BUN SE FACE!Bun-gust – folosim tehnici avansate și asigurăm standarde foarte stricte ale calității produselor noastre. Respect – credem în respectul reciproc. Fiecare dintre dumneavoastră este important pentru noi și ne dorim ca după fiecare vizită la Royal Sweets să vă continuați ziua îndulciți, dar și mulțumiți de produsele noastre”, transmit reprezentanții Royal Sweets.

Iar până să ajungi la cofetăria din Obcini, o privire pe https://royal-sweets.ro/, https://www.facebook.com/royalsweetsrosau pe https://www.instagram.com/royalsweetsro/ îți va oferi câteva indicii despre deserturile Royal Sweets.

Combinațiile de gust inedite, dar echilibrate

Cofetăria Royal Sweets este situată în cartierul Obcini, pe strada Rulmentului, în spatele farmaciei Catena.

Tot acolo este și laboratorul cofetăriei, locul unde ingredientele naturale, rețetele proprii și priceperea cofetarilor dau naștere la deserturile de marcă ale Royal Sweets.

De ce este Royal Sweets altfel? Din mai multe motive, iar unul dintre ele îl reprezintă combinațiile de gust inedite, aparte, combinații explozive, dar echilibrate.

De exemplu, cât privește torturile, portofoliul Royal Sweets include Tort cu mango și cocos, Tort Strawberry – cu blat de mac și jeleu de căpșuni, Tort cu afine și cremă de lămâie, Tort Oreo cu cheesecake și frișcă naturală, Tort cu fructe de pădure și ciocolată, Cheesecake cu mere caramelizate, Carrot cake – Tort cu morcov și sos de ananas, Cheesecake cu vișine, lista exemplelor poate continua.

De asemenea, eclerele sunt produse foarte populare din oferta Royal Sweets, care se remarcă prin cremozitate, gust fin și echilibrat, într-o gamă variată: cu zmeură și mure, ciocolată albă și mango, vanilie și coacăze, irish cream și espresso, ananas și nucă de cocos, fructul pasiunii și rodie, fructe de pădure și trandafir etc.

Sortimente numeroase, peste 10, găsim și în cazul ciocolatei de casă: cu alune de pădure, lavandă și caju, merișoare și lime, mix nuci, fistic, pepene galben și marshmallow, rom și stafide, biscotti și M&M, amaretto și caise, toffee și caramel sărat sau cu zmeură. 

Cheesecake-uri, prăjiturile pentru platouri (bounty cu ciocolată și cocos, Tosca, cu nuci caramelizate - Krantz, cu zmeură, vegană cu magiun de prune, Albă ca Zăpadă etc.), macarons (cocos, zmeură, fistic, cafea, lămâie, fructe de pădure), choux, muffins, tiramisu sunt alte deserturi din portofoliul Royal Sweets.

Torturi raw-vegane, fără zahăr – vedetele cofetăriei

Alături de eclere, ciocolata de casă și torturile deosebite, printre produsele vedetă ale cofetăriei Royal Sweets regăsim și torturile raw vegane, disponibile în variantele de avocado și fistic, mango și fructul pasiunii, cătină și aronia, afine și lavandă.

Sunt specialități fără aditivi, fără lactate, fără făină, neprocesate termic și care nu conțin zahăr, potrivite pentru diabetici, pentru copii sau pentru cei care au o dietă mai restrictivă.

Sunt torturi cu blat ușor crocant și creme intense, consistente, aromate, pentru care se folosesc ingrediente precum caju, migdale, curmale, unt/ulei de cocos, sirop de karob, sirop de agave, vanilie naturală, lapte de migdale/cocos, fructe proaspete sau pastă de fructe.

”Nu avem premixuri, totul se face din lapte, brânză, sana”

Calitate produselor Royal Sweets este dată și de faptul că ingredientele folosite sunt atent alese, naturale, simple.

„Toate cremele sunt pe bază de cremă de brânză, nu avem premixuri, totul se face din lapte, brânză, sana. În cazul torturilor, de aceea ele sunt mai grele, mai dense. De cele mai multe ori, sacrificăm aspectul produselor pentru că nu folosim coloranți sau pastă de zahăr. Calitatea ingredientelor este un lucru de la care nu vrem să facem rabat”, au mai completat managerii Royal Sweets.

Despre atuurile deserturilor Royal Sweets ne-a vorbit și cofetarul-șef, specialist cu o experiență de circa 20 de ani în domeniu, care coordonează echipa de cofetari încă de la început.

„Mizăm pe calitatea produselor, ingrediente premium, sunt rețete exclusive, diferite și deosebite. Avem blaturi umede, dense, neînsiropate, creme aerate, aromate, nu foarte dulci. Produsele sunt echilibrate din punct de vedere al gustului, inedite în același timp”, a subliniat cofetarul-șef.

Planuri de dezvoltare: două noi cofetării, un laborator mai mare, evenimente, livrări la domiciliu

Reprezentanții Royal Sweets își doresc ca dulciurile lor să ajungă pe mesele a câtor mai mulți suceveni.

Un laborator mai mare și două noi puncte de lucru, cel mai probabil în zona centrală și în Burdujeni, sunt obiective trasate pentru următoarea perioadă.

De asemenea, cofetăria va beneficia în cel mai scurt timp și de serviciu de livrări la domiciliu.

„Dorim să ne extindem, să venim mai aproape de clienți. În prezent ne ocupăm și de partea de evenimente, de candy baruri, organizăm și pregătim <colțuri dulci> pentru evenimentele importante din viața clienților noștri. La fel și portofoliul de produse, vrem ca acesta să cunoască o dezvoltare permanentă. Vrem să ne descopere cât mai mulți oameni, pentru că vedem reacția celor care ne gustă produsele pentru prima dată, sunt plăcut surprinși și marea majoritate revine către noi”, au conchis cei de la Royal Sweets.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cofetăria Royal Sweets - Definiția deserturilor diferite, dense și cremoase, cu o paletă diversificată de gusturi.
 Vizualizări articol: 1611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cofetăria Royal Sweets - Definiția deserturilor diferite, dense și cremoase, cu o paletă diversificată de gusturi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei