Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 166 (8390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Ioan Stan: Liderul USR ar trebui să-i excludă din partid pe primarii Sectorului 1 și din Timișoara și Bacău pentru că au gestionat cămine de bătrâni cu nereguli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că zilele trecute românii au putut vedea că PSD este un partid vertical, cu oameni de onoare, care îşi asumă actul guvernării şi implicaţiile sale. Ioan Stan a amintit că miniştrii Muncii şi cel al Familiei au demisionat în urma scandalului cu „azilurile groazei” și, mai mult, premierul Marcel Ciolacu a avut curajul de a cere ca toţi cei vinovați moral de ororile constatate să facă un pas în spate, indiferent de funcţia avută în administraţie sau în partid.

„Cu toate acestea, constatăm că în USR-ul condus de domnul Cătălin Drulă, chiar dacă <ToțiȘtiau>, nu au făcut nimic deşi au cel puțin aceeași răspundere politică precum miniștrii PSD demisionari. Dacă ar fi corecți și nu ipocriți, usr-iştii ar accepta realitatea: anume că şi oamenii lor sunt vinovaţi pentru ce s-a întâmplat. Dacă ar avea onoare, şi ei ar demisiona! Dar USR-ul nu ştie ce înseamnă onoare. Ei ştiu doar să arate cu degetul, fără a-şi asuma nimic, după cum ne-au demonstrat în mod constant în cele câteva luni de guvernare”, a precizat Ioan Stan.

El a adăugat că, acum, Cătălin Drulă are ocazia să aplice în propriul partid ceea ce solicită de la alții, integritate și verticalitate. „Astfel, potrivit propriilor principii, domnia sa trebuie să-i excludă în regim de urgență din partid pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, și pe primarul municipiului Bacău, Lucian Viziteu. Toți acești primari USR au gestionat cămine de bătrâni în care s-au găsit nereguli grave. Ei nu au răspundere directă pentru ce s-a întâmplat acolo? Sau una zicem şi alta facem?”, a transmis liderul PSD Suceava.

El a precizat că social-democrații au convingerea că principala vină a Gabrielei Firea este aceea că ar fi candidat anul viitor la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei şi ar fi câştigat fără drept de apel în faţa celorlalţi oponenţi. Stan consideră că din acest motiv USR a scos hastagiştii împotriva ei. „Bine, ei au motivat că aceasta ar avea răspundere morală pentru cele petrecute în azilurile respective. Dar oare în Bacău, Timişoara sau Sectorul 1 de ce nu au scos pe nimeni în stradă împotriva primarilor USR care au răspundere directă în administrarea acelor azile? Suntem siguri că românii înţeleg despre ce este vorba şi că la alegerile de anul viitor se vor manifesta în consecinţă”, a încheiat Ioan Stan.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Liderul USR ar trebui să-i excludă din partid pe primarii Sectorului 1 și din Timișoara și Bacău pentru că au gestionat cămine de bătrâni cu nereguli.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Stan: Liderul USR ar trebui să-i excludă din partid pe primarii Sectorului 1 și din Timișoara și Bacău pentru că au gestionat cămine de bătrâni cu nereguli1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei