Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 268 (8185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii campioni europeni și mondiali la canotaj au pus umărul la promovarea Bucovinei la Târgul de Turism al României

Luni, 14 Noiembrie 2022 (16:53:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Promovarea județului Suceava și a Bucovinei la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României a beneficiat de sprijinul sucevenilor campioni europeni și  mondiali la canotaj. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a precizat că duminica trecută, în ultima zi a târgului, în standul de prezentare a județului Suceava au fost prezenți campionii la canotaj Ionela și Marius Cozmiuc, Ancuța Bodnar și Maria Tivodariu. După ce au vizitat standul, aceștia s-au prins într-o horă alături de membrii Ansamblului Artistic ”Ciprian Porumbescu” și de ceilalți membri ai delegației sucevene.

„Pe tot parcursul târgului am reușit să atragem atenția celor prezenți prin evenimentele pe care le-am organizat. Iar duminică am avut bucuria ca standul județului Suceava să fie promovat prin participarea canotorilor și a canotoarelor, a campionilor noștri europeni și mondiali care au venit la târg și care au fost în aceeași barcă cu noi pentru promovarea Bucovinei”, a spus Barbă.

El a remarcat faptul că standul județului a fost vizitat de foarte multe personalități, dar și de foarte mulți reprezentanți ai presei centrale și ai presei de specialitate. Astfel, vicepreședintele CJ Suceava a spus că standul Sucevei a fost vizitat de ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu, și de alte oficialități, precum directorul Operei Naționale din București, Daniel Jinga, sau de interpretul Marcel Pavel. „Toți s-au bucurat foarte mult de primirea pe care au avut-o acolo și de faptul că au putut să vadă meșterii populari și programele artistice din Bucovina. Așa am simțit eu, că s-au bucurat foarte mult de demonstrațiile de gastronomie și de faptul că au putut să vadă cum se prepară rețetele tradiționale de aici, de la noi”, a mai afirmat Niculai Barbă. 

 

Tema principală de promovare în cadrul târgului a fost „Crăciun în Bucovina”

 

Niculai Barbă a ținut să sublinieze că prezența la evenimentul de la București a fost cea mai consistentă participare a județului Suceava la un târg de turism. Barbă a spus că la Târgul de Turism al României a fost experimentată o nouă formulă de participare. „Pe lângă Consiliul Județean Suceava, reprezentat de CNIPT, am avut de această dată lângă noi, pe lângă Asociația Produs în Bucovina, o serie de alte consilii locale, primării, asociații de turism, dar și Grupul de Acțiune Locală Bucovina de Munte, care promovează localitățile din zona Câmpulung. A fost și Vatra Dornei prezentă, am avut și meșteri populari și tot ce a însemnat partea de folclor, programe artistice și programe de promovare a Bucovinei, cu Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu”, a spus vicepreședintele CJ Suceava.

El a arătat că tema principală a fost promovarea programului „Crăciun în Bucovina”, însă au fost prezentate și evenimentele care vor fi organizate anul viitor în județ. „Această participare cu mai multe entități implicate și interesate de promovarea în turism a fost un preambul la ceea ce noi ne dorim să facem de anul viitor, și anume să promovăm județul Suceava sub brandul Bucovina, în cadrul Organizației de Management al Destinației Bucovina”, a declarat Niculai Barbă.

El a ținut să mai remarce faptul că în prima seară a târgului, la standul județului Suceava a fost organizată o seară bucovineană, care în scurt timp s-a transformat într-o seară românească, având în vedere că alături de suceveni s-au alăturat delegațiile de la celelalte județe din țară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii campioni europeni și mondiali la canotaj au pus umărul la promovarea Bucovinei la Târgul de Turism al României.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii campioni europeni și mondiali la canotaj au pus umărul la promovarea Bucovinei la Târgul de Turism al României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei