Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 268 (8185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Niculai Barbă anunță că Târgul de Crăciun din Suceava va fi deschis pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei

Luni, 14 Noiembrie 2022 (14:13:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din centrul Sucevei se va deschide de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, la ora 18:00. Niculai Barbă a spus că Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 7 ianuarie 2023. Barbă a precizat că în cadrul târgului, Consiliul Județean va fi prezent alături de Asociația „Produs în Bucovina”. „Deschiderea acestui târg va fi de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, când vom avea o zi plină de activități, încă de la primele ore ale dimineții. La târg vom avea meșteri populari care vor prezenta meșteșugurile tradiționale, așa cum i-am obișnuit pe suceveni și la edițiile anterioare. De asemenea, vom avea momente artistice, specifice sărbătorilor de iarnă, iar prin Asociația Produs în Bucovina vom avea și foarte multă gastronomie specifică perioadei sărbătorilor de iarnă”, a precizat vicepreședintele CJ Suceava.

În același timp, el a precizat că în data de 27 decembrie va avea loc o nouă ediție a Festivalului Internațional al Obiceiurilor de iarnă. „Acest festival revine în acest an la nivelul și amploarea avută înainte de pandemie și poate mai mult decât atât. Și sperăm ca anul acesta să fie alături de noi și să ajungă și formații din Basarabia și chiar din Nordul Bucovinei, alături de cele din județul Suceava și din toată țara”, a spus Niculai Barbă. El a adăugat că și anul acesta elementul principal al evenimentului va fi parada obiceiurilor de iarnă, care pleacă din zona primăriei și se oprește pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Vicepreședintele CJ Suceava a arătat că prezentări ale obiceiurilor de iarnă vor avea loc pentru turiști în tot județul. „Pensiunile au stabilit deja organizarea unor evenimente în perioada sărbătorilor de iarnă, la care se adaugă și evenimentele care vor avea loc în toate localitățile, iar turiștii pot să le vadă la ele acasă”, a afirmat Barbă. El a adăugat că tot pentru turiști, gastronomia din Bucovina specifică sărbătorilor de iarnă va fi o altă atracție în această perioadă. „Deja s-a confirmat ceea ce știam deja. La momentul acesta este mai mult decât evident faptul că Bucovina reprezintă o capitală a gastronomiei și o spun asta inclusiv cei din țară, care au avut o serie de evenimente gastronomice până la această dată. Au recunoscut și cei din Moldova, din Ardeal sau Țara Românească faptul că gastronomia și oferta gastronomică din Bucovina este numărul 1”, a încheiat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă anunță că Târgul de Crăciun din Suceava va fi deschis pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niculai Barbă anunță că Târgul de Crăciun din Suceava va fi deschis pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei