Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 268 (8185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Municipiul Fălticeni s-a înfrățit cu municipiul italian Chieri din provincia Torino

Luni, 14 Noiembrie 2022 (20:41:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a semnat acordul de înfrățire a municipiului pe care îl conduce cu municipiului Chieri din regiunea italiană Torino. Prezent în Italia la parafarea acestei înfrățiri, Cătălin Coman a spus că municipiul Chieri este o localitate cu o comunitate românească extrem de numeroasă. Cătălin Coman a precizat că la semnarea acordului de înfrățire cu primarul din Chieri, Alessandro Sicchiero, a participat și Consulul general al României la Torino, Ioana Gheorghiaș, căreia i-a mulțumit pentru sprijinul acordat. La eveniment a fost prezent și secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Gheorghe Cârciu. „Salut acest demers care marchează încă o dată relația apropiată dintre cele două comunități. Cu siguranță, prin acest acord de înfrățire, vom găsi pârghiile necesare pentru extinderea și întărirea relațiilor noastre economice și culturale. Împreună vom fi mai puternici”, a spus Gheorghe Cârciu. El a arătat că oficialii celor două orașe au semnat scrisoarea de intenție, care va fi urmată de încheierea acordului de înfrățire, prin care îşi propun să dezvolte relaţiile dintre comunităţi, să încurajeze cooperarea şi schimbul de bune practici în domenii de interes comun, precum protecţia mediului, oraşe inteligente, administrație publică locală, activităţi economice de interes comun, turism, cultură şi sport, sănătate publică, educaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Fălticeni s-a înfrățit cu municipiul italian Chieri din provincia Torino.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipiul Fălticeni s-a înfrățit cu municipiul italian Chieri din provincia Torino0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei