Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 268 (8185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

„Mythical Night” - Balul Bobocilor la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, în sala Casei de Cultură din municipiul Rădăuți și în prezența unui public numeros și entuziast, s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, spectacol intitulat „Mythical Night”.

Opt perechi de boboci, cu ținute care au readus în actualitate universul mitologiei grecești, s-au străduit să convingă jurații și publicul, prin intermediul unor probe concepute de organizatori (interpretare vocală, pantomimă, dans contemporan sau popular ș.a.), că merită să devină câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc Hurmuzachi 2022.

Frumoși și inteligenți, bobocii au interpretat rolul de zei și zeițe, locuitori ai Panteonului grecesc, reușind, prin prestația lor, să-și demonstreze talentul și să câștige astfel admirația audienței printr-un spectacol însuflețit de culoare, sunet, ritm și mișcare.

Potrivit prof. dr. Florin Popovici, purtătorul de cuvânt al colegiului, manifestarea a fost moderată de Roberta Cojocar (XII C) și Theodor Andronachi (XII E), elevi care au reușit să pună în valoare fiecare element al evenimentului, astfel încât să creeze un tot unitar plăcut și adecvat temei balului.

La competiția pentru titlu au participat: Elisabeth Gazda (Amfitrita) și Eduard Juravle (Poseidon), Bianca Lavric (Atena) și Paul Ghețău (Apolo), Miruna Popescu (Hera) și Gabriel Nicoară (Zeus), Daria Lucan (Theia) și Florin Corbuleac (Hyperion), Gabriela Ilioi (Rhea) și Matei Apetroae (Cronos), Iasmina Alexandru (Persefona) și Matteo Derevlean (Hades), Magda Sofroni (Pandora) și Rareș Calancea (Uranus), Elena Vatră (Afrodita) și Iosif Mihalescu (Ares).

 

  • O echipă implicată

 

Punerea în scenă a spectacolului a fost posibilă datorită părinților elevilor și sponsorilor generoși, totodată elevilor din clasele a XII-a care s-au implicat cu multă dăruire în organizarea balului și pregătirea bobocilor, a mai punctat prof. Florin Popovici. Potrivit acestuia, organizatorii au format, pe parcursul săptămânilor de pregătire, o echipă frumoasă, implicată deplin în orchestrarea unui eveniment pe care și l-au dorit, încă din primul moment, o reușită. Efortul lor comun a fost coordonat de către prof. Miriam Leon-Postolache, coordonator al proiectelor și programelor educative de la CNEH.

Câștigătorii actualei ediții sunt următorii: Premiul I/Miss Boboc – Daria Lucan (IX D) și Mister Boboc – Rareș Calancea (IX C); Premiul II: Paul Ghețău (IX E) și Elisabeth Gazda (IX E); Premiul III: Sofroni Magda (IX C) și Eduard Juravle (IX B). Premiul de Popularitate a revenit elevei Miruna Popescu (IX B) și elevului Florin Corbuleac (IX A). Miss Social Media a fost desemnată eleva Daria Lucan, iar titlul de Mister Social Media i-a revenit lui Rareș Calancea.

 

  • Momente artistice

 

Spectacolul a fost completat de momente artistice susținute de viitori, actuali și foști elevi ai colegiului: Tudor Pânzar (X E), Maria Molea (XI G), Delia și Denisa Babalean (XII A), trupa Density Grace, formată din elevele Miruna Popovici (solist), Elisabeta Miron (chitară acustică, solist), Elisabeta Filimon (chitară electrică), Ioana Cozaciuc (chitară bas) și Theodora Bejinariu (tobe), rapsozii bucovineni Florin Mucea (orgă) și Vasile Mucea (vioară). Rețeta spectacolului a fost completată de recitalul lui Marko Glass, un interpret de muzică trap extrem de popular în rândul adolescenților.

Conducerea colegiului și organizatorii balului adresează mulțumiri pentru implicarea în reușita acestui eveniment: lui Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, Doru Clipa și Matei Clipa, pentru conceperea materialelor video și realizarea instantaneelor fotografice, Corneliu Cîrdeiu, partener media, pentru transmisia live pe platforma Rădăuțiziar.

„De asemenea, mulțumiri sincere se îndreaptă către toți sponsorii din cadrul comunității rădăuțene, totodată părinților bobocilor, elevilor și profesorilor, personalului firmei de pază și protecție, reprezentanților jandarmeriei și, nu în ultimul rând, tuturor celor care au făcut posibilă organizarea și desfășurarea în condiții adecvate a evenimentului, în special Asociației de Părinți prin intermediul Adrianei Kurtoglu – președinte”, a mai subliniat prof. Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Mythical Night” - Balul Bobocilor la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Mythical Night” - Balul Bobocilor la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei