Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 268 (8185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antrenorul Iulian Ionesi s-a despărțit de Șomuz Fălticeni

Luni, 14 Noiembrie 2022 (16:08:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul de Liga a III-a Șomuz Fălticeni anunță că a ajuns la un acord cu antrenorul Iulian Ionesi în privința rezilierii contractului.

„Pe această cale îi mulțumim pentru implicare și eforturile sale în acest mandat. Clubul ACS Șomuz Fălticeni îi dorește domnului Iulian Ionesi succes în cariera de tehnician. De pregătirea echipei, pentru meciurile dificile care urmează în campionatul Ligii a III-a, se vor ocupa în continuare antrenorii Florin Ailenei şi Adrian Avrămia”, se arată în comunicatul postat pe pagina de facebook a grupării fălticenene.

Iulian Ionesi a luat decizia de a pleca de pe banca tehnică a celor de la Șomuz în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă, rezultatul din ultimul joc de campionat, 0-3, în deplasare, cu CSM Bacău, meci în care formația fălticeneană a fost obligată să evolueze din minutul 26 în inferioritate numerică, fiind cel care a pus capac.

„Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru tot ce am trăit în această frumoasă perioadă! Am întâlnit oameni minunaţi la Fălticeni cu care sper să rămân prieten peste ani. Totul a fost perfect, mai puţin rezultatele, mă simt vinovat şi din acest motiv am hotărât să renunţ. Vă rog să luptaţi până la capăt!”, le-a transmis Iulian Ionesi fotbaliștilor şi oficialilor din cadrul clubului.

Iulian Ionesi a pregătit timp de un an și jumătate gruparea Șomuz. În sezonul precedent a încheiat pe locul 7 sezonul regulat, ocupând poziția secundă la finalul play-out-ului. În prezent, echipa din Fălticeni ocupă poziția a 7-a în ierarhia Seriei I, cu 17 puncte, după disputarea a 12 etape, aflându-se la 3 puncte distanță de locul 4, care asigură calificarea în play-off.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenorul Iulian Ionesi s-a despărțit de Șomuz Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antrenorul Iulian Ionesi s-a despărțit de Șomuz Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei