Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 66 (7983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vlad Piedone Popescu: Țările pot fi complet autonome energetic dacă electricitatea va fi produsă din hidrogen

Luni, 21 Martie 2022 (12:56:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PPU-sl de Suceava, Vlad Piedone Popescu, a declarat că fiecare țară ar putea fi complet autonomă din punct de vedere energetic dacă electricitatea va fi produsă din hidrogen. Vlad Piedone Popescu a precizat că zilele acestea a participat, alături de alți colegi din Parlamentul României, la o serie de întâlniri cu mai mulți factori de decizie din Landul german Baden-Würtenterg, subiectul principal fiind producția de energie din surse regenerabile. Piedone Popescu a arătat că la Stuttgart, la întâlnirea secretarul de stat din Ministerul Energiei și al Schimbărilor Climatice, cu Dr. Andreas Baumann, a subliniat faptul este extrem de importantă tranziția către producerea de energie electrică din surse regenerabile. „Am afirmat că este cel puțin la fel de important să asigurăm securitatea energetică a fiecăreia dintre țările noastre. Le-am reamintit celor prezenți că România și-a atins ținta vizavi de energiile regenerabile, dar, cu toate acestea am transmis intenția fermă a autorităților române de a sprijini orice investiție în acest domeniu extrem de important”, a spus deputatul sucevean. El a adăugat că tot în cadrul vizitei în Germania a fost  prezent la o întâlnire foarte utilă organizată de Camera de Comerț și Industrie din Ulm, unde s-a discutat despre eficiența producerii de energii regenerabile având la bază hidrogenul - tehnologii, eficiență, provocări. Vlad Piedone Popescu a declarat că în noile proiecte implementate, producerea electricității din hidrogen nu produce emisii de carbon, iar acesta este și motivul pentru care hidrogenul este considerat un purtător de energie ideal, prietenos cu mediul, reprezentând o oportunitate pentru a redefinirea viitorului. El a explicat că un avantaj major al hidrogenului este faptul că permite crearea unei infrastructuri energetice locale. Deputatul PPU-sl consideră că astfel, fiecare țară poate fi complet autonomă din punct de vedere energetic, fără să aibă nevoie de furnizori externi de energie electrică, iar în acest fel generațiile viitoare se vor putea bucura de securitatea energetică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlad Piedone Popescu: Țările pot fi complet autonome energetic dacă electricitatea va fi produsă din hidrogen.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlad Piedone Popescu: Țările pot fi complet autonome energetic dacă electricitatea va fi produsă din hidrogen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei