Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 66 (7983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Diplomă

Președintele CJ Suceava a primit titlul de membru de onoare al Asociației Românilor din Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit titlul de membru de onoare al Asociației Românilor din Italia. Diploma i-a fost oferită sâmbătă, în vama Siret, de președintele asociației, Eugen Terteleac, după ce acesta s-a intors din Ucraina acolo unde a însoțit un transport umanitar. Eugen Terteleac a precizat că printre membrii de onoare ai Asociației Românilor din Italia se mai numără miniștri și foști președinți din Italia, precum și papa Francisc. „Gheorghe Flutur a fost dintotdeauna un foarte mare susținător al comunității de români din Italia. Am lucrat împreună la mai multe proiecte și am decis, printr-o hotărâre luată în unanimitate în Asociația Românilor din Italia, să îl premiem pe domnul Flutur, să îi dăm titlul onorific de membru de onoare al asociației. Pentru noi a fost o mare emoție să-l întâlnim aici pe domnul Flutur, să îi decernăm acest titlu onorific și să îi mulțumim așa cum o știm noi, românii, să o facem mai bine”, a declarat Eugen Terteleac. Pe de altă parte, el a precizat că asociația pe care o reprezintă a organizat, sâmbătă, a doua misiune umanitară către Ucraina. Eugen Terteleac a precizat că transportul umanitar a fost organizat împreună cu Asociația Națională a Victimelor de Război din Italia, ajutoarele trimise în Ucraina constând în alimente, medicamente și îmbrăcăminte. El a ținut să mai precizeze că modul în care s-au mobilizat autoritățile și societatea civilă din județul Suceava au fost apreciate în mod deosebit în Italia. „Imaginea României a avut foarte mult de câștigat în Italia și datorită asociației noastre, dar mai mult a contribuit tot ceea ce s-a întâmplat aici, solidaritatea de care a dat dovadă poporul român, cum au fost organizate autoritățile locale de aici, din Suceava. Totul a lăsat o impresie extraordinar de bună și aplaudată la nivel mondial. În Italia, nu mai vorbim. La nivel politic se vorbește foarte frumos de administrația locală din Suceava”, a declarat Romeo Tertelean. El a mai adăugat că încă din prima zi a conflictului militar din Ucraina, Asociația Românilor din Italia a lansat campania umanitară „SOS Ucraina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava a primit titlul de membru de onoare al Asociației Românilor din Italia.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Președintele CJ Suceava a primit titlul de membru de onoare al Asociației Românilor din Italia2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei