Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 66 (7983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: PSD nu are în vedere nici o remaniere a miniștrilor proprii, activitatea lor fiind apreciată și cu rezultate

Luni, 21 Martie 2022 (14:11:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că social-democrații nu au în vedere nici o remaniere a miniștrilor proprii, având în vedere că activitatea acestora este apreciată și cu rezultate concrete. Ioan Stan a făcut referire la ședința liderilor Coaliției de guvernare privind analiza activității miniștrilor, el arătând că din perspectiva PSD această evaluare este un foarte bun prilej pentru discutarea unor probleme esențiale a căror rezolvare ține de o mai bună colaborare interministerială. „Totuși, trebuie să spunem că nu se pune problema niciunei remanieri, pentru niciunul dintre miniștrii PSD. În acest context, partidul nostru continuă să fie  profund preocupat de rezolvarea pe fond a crizei din energie; asta înseamnă atât măsuri legislative – precum adoptarea legii de redeschidere a hidrocentralelor aproape finalizare – cât și decizii executive complexe, de extindere, de modernizare sau de înființare de noi capacități de producție. Obiectivul esențial este ca în maximum trei ani România să ajungă la independență energetică”, a spus Stan. El a adăugat că o altă prioritate a PSD este cea legată de siguranța alimentară și prețuri la mâncare accesibile populației. „Din această perspectivă agricultura trebuie să aibă tot sprijinul posibil, pentru că o producție bună poate asigura și stabilitatea prețurilor alimentelor, în contextul în care, la insistențele PSD, guvernul a asigurat predictibilitate și stabilitate pe piața energiei, prin plafoanele la electricitate și gaz”, a mai afirmat liderul PSD Suceava. El a subliniat faptul că PSD va ridica din nou problema RCA-ului, având în vedere că este necesară identificarea unei soluții adecvate care să facă accesibilă totuși asigurarea auto obligatorie și pentru populației și pentru firme.

„De asemenea, referitor la propunerea PNL privind reducerea CAS, domnul Florin Cîțu trebuie să aibă în vedere că nu PSD-ul trebuie convins pentru adoptarea acestei măsuri, ci toate sindicatele și patronatele care au spus că este o măsură proastă și deloc binevenită. Așadar, revenind la ședința liderilor coaliției, menționăm din nou că PSD nu are în vedere nicio remaniere, pentru niciunul dintre miniștrii săi, pentru că nu este cazul. Activitatea lor este apreciată, rezultatele se văd”, a declarat Ioan Stan. El a mai spus că dacă liderul PNL, Florin Cîțu, este receptiv la semnalele publice, poate să solicite premierului sau să susțină remanierea miniștrilor Energiei și Fondurilor Europene, respectiv Virgil Popescu și Dan Vîlceanu. „Este strict responsabilitatea sa politică, ca președinte în exercițiu al PNL, să evalueze și/sau să sancționeze lipsa de performanță a miniștrilor liberali”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PSD nu are în vedere nici o remaniere a miniștrilor proprii, activitatea lor fiind apreciată și cu rezultate.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: PSD nu are în vedere nici o remaniere a miniștrilor proprii, activitatea lor fiind apreciată și cu rezultate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei