Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 31 (7948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: PSD a intrat la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta

Marţi, 8 Februarie 2022 (16:15:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a declarat că social-democrații au intrat la guvernare pentru a rezolva problemele românilor, și nu pentru a se certa cu PNL. Ioan Stan a arătat că deși pentru PSD ar fi fost mai comod să rămână în opoziție, acest partid a decis să intre la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții pentru problemele stringente ale românilor. „Drept pentru care, considerăm că PSD este parte a soluției, nicidecum a problemei. Pentru asta am venit la guvernare, nu ca să ne certăm cu liderul PNL, Florin Cîțu. Pe noi nu ne interesează dialogul pe contre cu domnia sa”, a spus Stan. El a adăugat că PSD este interesat mai mult de dialogul cu românii și de livrarea de soluții pentru aceștia. „Și pentru a fi cât se poate de clari, subliniem că în Guvern colaborăm bine cu cei de la PNL, iar ce face domnul Cîțu la partid nu ne interesează. Din momentul intrării PSD la guvernare, ne-am concentrat pe acțiunile care răspund nevoilor cetățenilor. În consecință, am introdus imediat pachetul social, am majorat salariul minim pentru salariații din sectorul privat și am majorat alocațiile pentru copii”, a declarat liderul PSD Suceava, care a adăugat că „mai mult, în una din zilele în care domnul Cîțu ataca PSD, răspunsul nostru a fost conferința de presă în care ministrul Agriculturii a anunțat măsuri de peste 14 miliarde de lei destinate micilor fermieri români. Aceasta este diferența: domnul Cîțu e cu scandalul, noi cu soluțiile”.

Ioan Stan a spus că, din acest motiv, chiar în sectoarele care nu țin de miniștrii PSD, social-democrații au livrat soluții pentru cetățeni, cum s-a întâmplat în cazul facturilor la energie. El a menționat că măsurile în acest domeniu care au intrat în vigoare de la 1 februarie nu ar fi fost luate dacă nu exista inițiativa PSD în acest sens.

„Din păcate, în tot acest timp, unii membri ai PNL, evident că nu toți, s-au ținut numai de scandaluri politice și de atacuri la adresa miniștrilor noștri, acestea fiind niște atitudini fără rost, fără sens, care nu au rezolvat nimic din problemelor românilor. Și să nu uităm că domnul Cîțu a avut ocazia să se afirme când a fost premier, timp în care toată lumea s-a convins ce și cât poate să facă”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PSD a intrat la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan: PSD a intrat la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei