Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 31 (7948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei persoane, accidentate pe treceri de pietoni. Una dintre ele a murit

Marţi, 8 Februarie 2022 (12:04:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni seară, în decurs de numai două ore, trei persoane care erau angajate în traversarea străzii pe trecerile de pietoni au fost accidentate de șoferi neatenți. Din păcate, unul dintre accidente s-a soldat și cu decesul unui bărbat în vârstă de 69 de ani. Este vorba de un accident care a avut loc la Fălticeni, pe strada Pleșești Gane, în jurul orei 17.45. Un bărbat de 56 de ani, din Fălticeni, se afla la volanul unui autoturism marca Skoda, iar la o trecere de pietoni semnalizată și marcată nu a observat o persoană care traversa strada. Pietonul a suferit răni care în final s-au dovedit fatale. După aproximativ o oră, tot în Fălticeni, de această dată pe strada Dogari, un alt pieton care traversa pe o trecere marcată a fost acroșat de șoferul în vârstă de 26 de ani al unui autovehicul marca VW Golf. Persoana rănită este un adolescent în vârstă de 16 ani, care a fost preluat de o ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul  „contuzie pleoapa stângă, contuzie genunchi stâng, contuzie genunchi drept”. Un alt minor, tot în vârstă de 16 ani, a ajuns la Spitalul Județean Suceava. Și în acest caz este vorba de un accident pe o trecere de pietoni, din zona Policlinicii ”Bethesda” de la Bazar. Accidentul a avut loc luni seară în jurul orei 19.00, iar mașina marca VW Sharan implicată era condusă de un bărbat de 57 de ani din Suceava. Această trecere de pietoni este semaforizată și are buton cu acționare manuală, motiv pentru care polițiștii vor urmări imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Mai trebuie spus că nici unul dintre șoferii implicați în accidentele de luni nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei persoane, accidentate pe treceri de pietoni. Una dintre ele a murit.
 Vizualizări articol: 1960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei persoane, accidentate pe treceri de pietoni. Una dintre ele a murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei