Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 31 (7948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Bunic și nepoată, morți după ce mașina în care se aflau a căzut într-o groapă plină cu apă

Marţi, 8 Februarie 2022 (17:18:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Tragedie cumplită marți, la orele amiezii, pe drumul județean 209C, care leagă Suceava de Berchișești. Un autoturism marca Opel a ieșit de pe drum și a intrat direct într-o imensă groapă săpată de constructorii care modernizează acest drum pentru a construi un alt pod peste cursul de apă de acolo. Alarma a dat-o un alt șofer care circula în aceeași direcție și care a observat mașina că dispare de pe șosea.

La fața locului, la Liteni - Moara, a fost o mobilizare importantă de forțe de salvare, dar cu toată strădania în final nu s-a putut face nimic. Autoturismul a fost scos la suprafață, iar în interior s-au găsit trupurile neînsuflețite a două persoane. Este vorba de Ioan Rusu, de 75 de ani, din satul Măzănăești, comuna Drăgoiești, respectiv Andreea Horga, de 21 de ani, din Berchișești, nepoata septuagenarului. Cel puțin una dintre persoane a încercat să iasă din mașina devenită sicriu și a spart un geam lateral, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață. Apa extrem de rece și timpul îndelungat petrecut sub apă au făcut ca șansele de supraviețuire să fie aproape inexistente.

 

 

 

Cu ocazia operațiunilor de căutare și scoatere a mașinii din apă au fost folosite o barcă pneumatică și s-a apelat la sprijinul a doi scafandri angajați ai ISU Suceava. Deocamdată este neclar în ce condiții s-a petrecut tragedia, mai ales că afară era ziua, vizibilitatea era bună, iar zona unde se derulau lucrările de modernizare era prevăzută cu semafoare. Nu s-a stabilit încă de ce șoferul a intrat în acea groapă, mai ales că se pare că nu era pentru prima oară când circula pe acest drum. De altfel, și acum, cel mai probabil, bunicul și nepoata veneau dinspre Suceava și mergeau spre casă. Nu este exclus ca bărbatul să fi făcut infarct, mai ales că la fața locului nu era nici o urmă de frânare. Aceste aspecte vor fi lămurite miercuri, cu ocazia autopsiei, date care vor fi extrem de utile pentru anchetatori.

 

Martorii direcți, respectiv șoferii care se aflau în trafic și au ajuns imediat la locul tragediei, spun că mașina nu avea viteză, nu a luat curba și a mers tot înainte, spre hău, ca într-un veritabil film de groază. 

Cert este că acest cumplit accident a dus la curmarea a două vieți omenești. Mai trebuie spus că la locul accidentului au mers pompierii militari cu două autospeciale, un autocamion cu barca pneumatică și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Suceava.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au demarat cercetări privind condițiile în care s-a produs accidentul, dar și cu privire la semnalizarea care exista în zonă. Cert este că existau indicatoare de semnalizare și avertizare și semafor pentru circulație intermitentă.

Cum mașina venea pe o zonă de coborâre abruptă, dacă șoferului i s-a făcut rău tragedia s-a consumat instantaneu.   

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunic și nepoată, morți după ce mașina în care se aflau a căzut într-o groapă plină cu apă.
 Vizualizări articol: 6779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunic și nepoată, morți după ce mașina în care se aflau a căzut într-o groapă plină cu apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei