Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ponta şi Antonescu vin la Suceava pentru a-i susţine pe Nechifor şi Băişanu

Joi, 24 Mai 2012 (14:58:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderii USL, premierul Victor Ponta şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, se vor afla sâmbătă în judeţul Suceava pentru a susţine candidaturile lui Cătălin Nechifor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi a lui Alexandru Băişanu pentru funcţia de primar al Sucevei. Cei doi vor fi prezenţi în după-amiaza zilei de sâmbătă în Fălticeni, unde vor discuta cu alegătorii în Piaţa Nada Florilor, după care, în jurul orei 15:45, vor fi prezenţi la o discuţie cu sucevenii în cartierul Burdujeni din Suceava, în apropierea Bisericii Sf. Andrei.

Candidatul USL pentru preşedinţia CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a precizat în cursul zilei de joi că „această vizită importantă înseamnă semnalul că şi la Suceava facem schimbarea. Pentru că schimbarea s-a făcut la Bucureşti şi este foarte important să avem continuitate şi schimbare şi la Suceava”.

Nechifor a arătat că, prin prezenţa lor în Suceava, premierul Victor Ponta şi liderul PNL, Crin Antonescu, îşi arată susţinerea faţă de proiectul USL pentru judeţul Suceava, dar şi „girul celor doi lideri către noi”.

„Cred sâmbătă va fi acel declic al campaniei, acel moment în care lucrurile se inversează şi reuşim împreună ca noi, cei din USL, să facem un lucru extrem de important”, a spus liderul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta şi Antonescu vin la Suceava pentru a-i susţine pe Nechifor şi Băişanu.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ponta şi Antonescu vin la Suceava pentru a-i susţine pe Nechifor şi Băişanu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Par la ceas trimis de
(24 mai 2012, 17:22:12
ce va mai chinuiti, mai comu'? In Suceava nu o sa mai fie PSD la putere niciodata. Pana si voi stiti ca nu aveti sanse, veniti asa...de fatada. Noi nu suntem olteni sa punem botu' la vrajelile de culoare rosie cu ciocan si secera. Ne-ati jefuit mai mult de 14 ani.
Nu simpatizez PDL-ul si pe Lungu, dar e o alternativa mult mai buna pentru voi....micii comunisti. Cat despre Flutur, va provoaca cosmare ca nu va lasa sa furati, ah??!Jet din Bucovina!
Iar acuma hai raducu, sari, doar esti platit. Si abcdar, dedica-mi ceva.
1.1  RE: Par la ceas trimis de
(24 mai 2012, 17:34:24
Problema e ca toti sunt niste hoti. Intrebarea care trebuie pusa este, care fura mai putin? Sa stim si noi de cine sa ne ferim si pe cine sa votam, cu sila, in cele din urma .
2.   Sperante desarte trimis de
(24 mai 2012, 23:02:17
La cate s-au făcut şi s-au schimbat în aspectul Falticeniului sub primariatul lui Tofan nu vad cum acesta ar putea pierde un al treilea mandat, chiar si cu aceasta ură împotriva PDL-ului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei