Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor anunţă semnarea “Contractului USL pentru zona Fălticeni”

Joi, 24 Mai 2012 (14:36:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat semnarea „Contractului USL pentru zona Fălticeni”. Lider al PSD Suceava, Cătălin Nechifor a spus că acest contract are trei proiecte de bază, toate pentru rezolvarea celor mai importante probleme pe care le are această zonă a judeţului.

Nechifor a precizat că prima componentă a „contractului USL cu zona Fălticeni” este finalizarea lucrărilor de construcţie a Spitalului Municipal din Fălticeni. El a acuzat PDL că, deşi în ultimii patru ani a existat finanţarea necesară pentru începerea lucrărilor la spitalul din Fălticeni, democrat-liberalii nu au reuşit să înceapă investiţie.

„În 2008, spitalul din Fălticeni a avut finanţare asigurată, prin bugetul de stat, de 50 de miliarde de lei vechi şi nu s-a cheltuit nimic. Pedeliştii nu au fost în stare să cheltuiască nimic. În 2009, când eram şi eu parlamentar, am reuşit să punem amendament la legea bugetului de stat pentru finanţarea acestui spital, am obţinut încă 50 de miliarde de lei vechi, şi iar nu s-au cheltuit. În 2011 am reuşit mult mai mult pentru că am avut discuţii inclusiv cu ministrul Sănătăţii şi am obţinut suma de 200 de miliarde de lei vechi pentru spitalul din Fălticeni. Iar pedeliştii au cheltuit aproape zero”, a spus Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor anunţă semnarea “Contractului USL pentru zona Fălticeni”.
 Vizualizări articol: 1019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nechifor anunţă semnarea “Contractului USL pentru zona Fălticeni”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AMENDAMENT trimis de
(24 mai 2012, 22:43:13
Da domnule Nechifor, şi dumneata, la fel ca multi altii inaintea dumitale, ai depus in acest an amendamente. Diferenta este ca fata de sumele prinse pe hartie prin amendamente (hartia, stim, suporta orice), ştii foarte bine ca abia în 2011 a existat vointa politica de a da unda verde organizării licitatiei. Mai exact, banii nu au existat doar pe hartie. Apropo, foarte slab contractul cu Falticeniul. Chestii fumate...orice guvern ar veni de acum inainte nu poate opri finantarea la spitalul din Falticeni. Despre marul de Radaseni si Falticeni se vorbeste de ani de zile si a ajuns nu doar pe masa elevilor, a depasit chiar si granitele tarii. Turismul religios in zona este necesar dar nu vad cum ar ajuta Falticeniul într-o aşa măsură încât fălticenenii să fie înnebuniţi să-şi deschida pensiuni... Un contract slabuţ!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei