Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu cere demisia conducerii Gărzii de Mediu şi a ITM Suceava

Joi, 24 Mai 2012 (14:06:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul PNL Suceava şi candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Alexandru Băişanu, a solicitat demisia conducerii Gărzii de Mediu şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava. Băişanu a acuzat faptul că în ultimele zile inspectori ai celor două instituţii realizează controale la firmele din Suceava la comandă politică.

„Comisari ai Gărzii de Mediu şi lucrători ai ITM sunt trimişi la vânătoare de către portocalii. Controalele sunt din ce în ce mai dese şi mai puţin justificate, oamenii de afaceri fiind supuşi unor presiuni fără precedent. Mai mult, ameninţările au depăşit de multă vreme orice nivel”, a declarat Alexandru Băişanu.

Liderul PNL Suceava a subliniat că verificările îi vizează agenţii economici care au lipit pe sediile lor afişe electorale cu el. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu cere demisia conducerii Gărzii de Mediu şi a ITM Suceava.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Băişanu cere demisia conducerii Gărzii de Mediu şi a ITM Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si neinformat si prost trimis de
(24 mai 2012, 21:31:50
La ITM seful a demisionat pentru a candida la Primaria Gura Humorului, dar domnul Baisanu vorbeste pentru a se afla in treaba!
2.   :))))))) trimis de
(24 mai 2012, 22:59:21
Atat timp cat acei agenti economici sunt in regula si nu incalca cu nimic legea, nu vad de ce ar fi o problema aceste asazise controale trimise cu dedicatie.Sa intelegem Domnule Baisanu ca o sa ne intoarcem la acele vremuri cand la putere era Marza, si agentii economici de sub aripa lui duceau o viata prospera plina de ilegalitati, iar ceilalti duceau o viata de calvar, chinuiti de insusi ''maria sa'' ?
3.   Comentariu trimis de
(25 mai 2012, 07:31:25
domnule baisanu, GARDA DE MEDIU din Suceava niciodata nu si a facut pe deplin datoria.doar la comanda politica , pentru ca, ce mai avem noi romanii de furat decat propria caciula? Adica resursele naturale pe care ni le a lasat Dumnezeu in intelepciunea lui ptr a putea sa ne asiguram traiul. Dar politicienii nostrii in lacomia lor de a acumula cat mai multe averi nu tin cont de asta si nu se gandesc ca au si copii .Banii pe care i ati acumulat se vor duce intr o zi, ce le veti mai lasa? cu ce vor mai trai? veniti la Dornesti sa vedeti cum albia Sucevei pleaca , cum zeci de mii de tone de balastru pleaca intr o zi, cand vin inundatiile noi , locuitorii platim din necazul nostru
si ne au pus doar sa semnam ca nu avem pretentii de la primarie. Primarul com Dornesti este ales sa pazeasca averea lui si a politicienilor si sa ne lase iar descoperiti in fata viiturilor. La o alta inundatie iar apare cu o conserva, fac case din banii tot ai nostrii si ei castiga electorat si bani.
4.   Comentariu trimis de
(25 mai 2012, 07:42:13
LOCUIESC LA DC SAHA PE UNDE DE 5 ANI TREC ZECI DE MASINI -NU EXAGEREZ_60- 70 MASINI DE TRAFIC GREU PE ZI INCARCATE CU BALAST ,NISIP,DISTRUG TOTUL IN JUR.DOMNULE PRIMAR AI CASTIGAT ELECTORAT CU DRUMURILE ASFALTATE TOATE MASINILE SUNT INREGISTRATE LA POARTA BALASTIERII?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei