Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2009 - Anul XIV, nr. 101 (4087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Dinamo a câştigat derbiul cu CFR Cluj

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana en-titre a României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Ionel Dănciulescu, în minutul 44.

Gazdele au deschis scorul după o greşeală a fundaşului Hugo Alcantara, balonul a ajuns la Ionel Dănciulescu şi atacantul dinamovist a înscris cu un şut de la aproximativ 10 metri, uşor lateral drapta, iar balonul a trecut printre picioarele portarului Nuno Claro.

Adrian Cristea a sutat de la marginea careului, Nuno Claro a respins nefericit în faţă, balonul a ricoşat din Dănciulescu până la Niculae şi atacantul dinamovist a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 39, arbitrul Asaf Kenan a dictat penalti, în urma unui henţ comis în suprafaţa de pedeapsă de Dani. Marius Niculae şi-a asumat răspunderea executării acestei lovituri de pedeapsă, dar a şutat în stâlpul din stânga al porţii lui Nuno Claro.

Arbitrul Asaf Kenan i-a eliminat pe jucătorii Gabriel Tamaş şi Yssouf Kone

 

FC Timişoara - Farul Constanţa, scor 3-2

Formaţia FC Timişoara s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), în faţa echipei Farul Constanţa.

Golurile au fost marcate de Gh. Bucur \'9 penalti, \'71, Ben Teekloh \'62 autogol / Rusmir \'45, Chico \'64

În minutul 8, arbitrul Cristian Balaj a dictat penalti, considerând că Vukomanovici ar fi jucat balonul cu mâna în suprafaţa de pedeapsă. Penaltiul a fost transformat de Gigel Bucur, care a şutat plasat, în dreapta portarului Curcă.

În prelungirile primei reprize, Farul a beneficiat de o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Gerlem a trimis în careu, Rusmir a pus piciorul la acea minge şi Pantilimon a blocat iniţial balonul, dar l-a scăpat în plasă.

FC Timişoara a intrat în avantaj după autogolul lui Teekloh, din minutul 62, care a deviat balonul în proprie poartă, în urma unei lovituri de colţ, executate de Paul Curtean.

După doar două minute, oaspeţii au restabilit egalitatea prin Chico, argentinianul înscriind, nemarcat, cu un şut de la aproximativ 6-7 metri.

Gazdele intră din nou în avantaj în minutul 74, când Gigel Bucur a speculat o neînţelegere între Pătraşcu şi Ben Teekloh şi a înscris de la circa cinci metri.

În prelungirile partidei, Dejan Rusmir a reuşit să înscrie din nou, dar de această dată golul a fost anulat pe motriv de ofsaid de arbitrul Cristian Balaj, la semnalizarea asistentului Iulian Szekely.

 

FC Braşov - Poli Iaşi, scor 2-0

Formaţia FC Braşov a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (2-0), partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei Politehnica Iaşi.

Golurile au fost marcate de Romeo Surdu, în minutele 14 şi 19.

În minutul 14, Romeo Surdu a reluat balonul cu capul, de la aproximativ şase metri, în urma unui corner executat de Mihai Roman de pe partea dreaptă.

După numai cinci minute, gazdele au majorat diferenţa prin reuşita aceluiaşi Romeo Surdu, care a înscris de la circa opt metri, în urma unei pase venite de la Sabrin Sburlea.

Atacantul formaţiei Politehnica Iaşi, Andrei Cristea, a înscris în minutul 63, dar golul a fost anulat de arbitrul Sebastian Colţescu, la semnalizarea asistentului Daniel Hulubei, pentru ofsaid.

În minutul 73, Ilyes a expediat balonul în bara din stânga a porţii apărate de Cristian Brăneţ, după un şut de la aproximativ 13 metri.

La partidă au asistat 3800 de spectatori.

 

CS Otopeni - Gloria Buzău, scor 2-0

Formaţia CS Otopeni a câştigat, sâmbătă, în faţa echipei Gloria Buzău, cu scorul de 2-0 (2-0), într-o partidă disputată pe teren propriu.

Golurile au fost marcate de Liviu Ganea, în minutele 19 şi 34

Gazdele au deschis scorul în minutul 19, prin reuşita lui Liviu Ganea, care a şutat de la aproximativ 20 de metri, lateral dreapta.

Acelaşi Liviu Ganea a majorat diferenţa pe tabela de marcaj în minutul 34, după ce a reluat în plasă balonul respins de portarul Arcaba, în urma unui şut expediat de Yontcha, de la aproximativ 18 metri.

 

Gaz Metan Mediaş - Rapid, scor 1-0

Formaţia Rapid Bucureşti a pierdut, sâmbătă, scor 0-1 (0-0), partida susţinută, în deplasare, în compania fomaţiei Gaz Metan Mediaş.Golul victoriei echipei gazde a fost reuşit de Cristian Bud, în minutul 56.

Atacantul echipei din Mediaş, Cristian Bud, a marcat, cu un lob de la 12 metri, care l-a lăsat fără replică pe portarul formaţiei giuleştene, Andrade.

Căpitanul echipei din Mediaş, Cristian Todea, a fost eliminat de pe teren, în minutul 81, de arbitrul Robert Dumitru, primind direct cartonşul roşu pentru proteste.

La meciul de la Mediaş au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

 

Steaua - Oţelul Galaţi, scor 5-0

Formaţia Steaua Bucureşti a obţinut, vineri, cea mai categorică victorie din acest sezon al Ligii I, în urma succesului repurtat în faţa echipei echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 5-0 (2-0).

Golurile au fost marcate de B. Stancu \'34, Goian 45+2 (penalti), Toja \'58, D. Moreno \'67, Kapetanos \'85

Tiago i-a pasat lui Bogdan Stancu, atacantul stelist a făcut câţiva paşi şi a şutat, de la marginea careului, la colţul scurt, reuşind deschiderea scorului.

În minutul 45+1, Dayro Moreno a scăpat singur spre poarta lui Kolev, dar a fost ţinut încă din afara careului de Gabriel Giurgiu, în poziţie de ultim apărător, şi, iniţial, arbitrul Alexandru Tudor a intenţionat să acorde lovitură liberă din afara careului, dar, la intervenţia asistenului Nicolae Megheşan, Tudor a revenit şi a dictat penalti, după care l-a eliminat pe Gabriel Giurgiu. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Dorin Goian, care a şutat pe jos, balonul fiind atins de portarul Kolev înainte de a intra în plasă.

Steaua şi-a majorat diferenţa în minutul 58, când Toja a primit o pasă la marginea careului de 16 m, uşor lateral dreapta, a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a driblat un adversar şi a şutat la colţul lung, balonul trecând foarte aproape de Dayro Moreno, aflat în poziţie de ofsaid.

Dayro Moreno i-a pasat în adâncime lui Andrei Ionescu, fostul jucător al Universităţii s-a ciocnit cu portarul Kolev în urma unei alunecări, iar balonul a ricoşat la columbian, care a înscris cu un şut de la aproximativ 10 metri.

În minutul 85, Pantelis Kapetanos a reluat, cu capul, balonul în plasa porţii lui Kolev.

În minutul 28, Ramses Gado l-a înlocuit pe Jelev, accidentat, dar fotbalistul gălăţean a intrat în teren cu tricoul cu numărul 17, care aparţinea lui Marian Tănasă, iar pe şort avea numărul 11. După aproximativ cinci minute, jucătorul a fost chemat la banca tehnică de unde a luat tricoul care-i aparţinea.

După minutul 80, finanţşatorul FC Steaua, Gigi Becali, a ieşit la geamul de la loja sa, fiind aclamat şi aplaudat de spectatorii de la tribuna 0 şi tribuna I.

Suporterii de la tribuna a doua au afişat două benere cu mesajul "Muito obrigado, Muito raspeito Tiago" şi "Respekt Pavel", în timp ce fanii de la peluza nord au afişat un baner cu mesajul "Bateţi Dinamo".

Jucătorul columbian Juan Carlos Toja a marcat primul său gol în Liga I pentru Steaua.

La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori.

 

FC Argeş - SC Vaslui, scor 0-0

Formaţiile FC Argeş şi SC Vaslui au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti.

În minutul 53, Kamara a scăpat singur cu portarul şi a înscris cu un şut de la marginea careului, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Înaintea partidei, spectatorii au primit la porţile de acces ale stadionului tricouri albe pe care erau scrise două mesaje: "Penescu liber", pe faţă, iar pe spate "Judecat în libertate", prin care cereau astfel eliberarea patronului clubului piteştean, arestat în dosarul arbitrilor corupţi. De asemenea, toţi cei optsprezece jucători din lotul echipei FC Argeş au purtat tricouri albe, pe care era scris mesajul "Penescu liber", pe care le-au aruncat în tribune, după salutul publicului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo a câştigat derbiul cu CFR Cluj .
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo a câştigat derbiul cu CFR Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei