Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2009 - Anul XIV, nr. 101 (4087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

31,8 milioane de lei de la bugetul central pentru programele de tineret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii din judeţul Suceava care fac parte din structuri asociative de tineret şi organizaţii neguvernamentale sunt invitaţi să pregătească proiecte în vederea finanţării prin bugetul Ministerului Turismului şi Sportului pe 2009. Invitaţia a fost lansată de adjunctul Direcţiei Judeţene pentru Tineret, Ovidiu Milici.

„În perioada imediat următoare, Ministerul de resort va transmite bugetul alocat judeţului Suceava pentru a demara concursul local de proiecte. Consider că este bine ca, încă de pe acum, cei interesaţi să acceseze banii, să întocmească deja proiectele, iar noi, cei de la Direcţia Judeţeană de Tineret, le vom oferi tot sprijinul şi consultanţa de care au nevoie”, a declarat Ovidiu Milici.

Ministerul Tineretului şi Sportului dispune în acest an de un buget de 31,8 milioane de lei noi pentru finanţarea programelor de tineret. Cea mai mare sumă, în speţă 13,8 milioane de lei, este alocată „Programului de susţinere a acţiunilor studenţilor”. La această categorie pot fi promovate proiecte vizând concursuri, tabere, festivaluri, tipărituri, inscripţionări, multiplicări, editări, campanii, caravane, expoziţii, târguri, manifestări sportive şi turistice, cluburi de tineret, biblioteci electronice, centre de resurse, bănci de date.

Un program aparte îl constituie „Programul de cercetare socială în domeniul tineretului”, care are un buget de 1,6 milioane de lei. Aici pot fi depuse proiecte care vizează lucrări de cercetare, implementare, monitorizare şi evaluare a strategiilor, programelor şi acţiunilor de tineret, analiză documentară, statistici, sondaj de opinie, studiu de caz, focus-grup.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 31,8 milioane de lei de la bugetul central pentru programele de tineret.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31,8 milioane de lei de la bugetul central pentru programele de tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tineret trimis de
( 4 mai 2009, 14:43:34
vorbe goale.....cine crede in aceste proiecte...... nimic nu se face, absolut nimic.....totul o propaganda comunista......bani dusi pe apa simbetei....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei