Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2009 - Anul XIV, nr. 101 (4087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nerv

PD-L va marca debutul campaniei electorale printr-o acţiune în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Democrat-liberalii suceveni vor marca debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare printr-o acţiune de forţă care va avea loc vineri, 8 mai, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Acest lucru a fost hotărât la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PD-L desfăşurată la finele săptămânii trecute.

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a declarat că acţiunea de vineri îi va avea drept protagonişti pe tinerii democrat-liberali şi pe candidatul PD-L pentru Parlamentul European, suceveanul Petru Luhan, poziţionat pe locul opt pe lista partidului, loc eligibil.

Bălan a precizat că sâmbătă, 9 mai, o delegaţie a PD-L Suceava, din care vor face parte circa 160 de persoane, primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii locale, va fi prezentă la Sala Palatului, unde, începând cu ora 11, va avea loc lansarea oficială a candidaţilor PD-L în cursa pentru Parlamentul European.

„La Sala Palatului sunt aşteptaţi în jur de 8.000-10.000 de democrat-liberali din ţară”, a subliniat deputatul Bălan, cel care se va ocupa de organizarea deplasării la Bucureşti a delegaţiei sucevene.

Secretarul general al PD-L Suceava a ţinut să menţioneze că la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PD-L s-a stabilit planul de acţiune pentru campania electorală, plan care să conducă la obţinerea unui scor electoral cât mai apropiat de cel realizat la alegerile generale din toamna anului trecut.

„În această săptămână vom face mobilizarea generală a activului de partid, astfel încât debutul campaniei electorale să ne prindă pregătiţi şi determinaţi să realizăm ceea ce ne-am propus”, a conchis Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L va marca debutul campaniei electorale printr-o acţiune în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 7 voturi
PD-L va marca debutul campaniei electorale printr-o acţiune în centrul Sucevei1.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei