Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2009 - Anul XIV, nr. 101 (4087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În acest an

Investiţii ambiţioase la Spitalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Program ambiţios de investiţii la Spitalul Suceava, care a primit 1,2 milioane lei de la Consiliul Judeţean, bani care vor fi folosiţi în primul rând pentru recondiţionarea acoperişului şi renovarea integrală a grupurilor sanitare.

Aşa a informat purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Tiberiu Brădăţan, care a arătat că aceste lucrări vor fi urmate de altele, care vor consta în îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere din spital, în mod special de la ultimul etaj, unde au fost infiltraţii de apă.

El a explicat că printre investiţiile care vor fi realizate în acest an la spital cu fonduri de la Consiliul Judeţean se mai numără reabilitarea integrală a Secţiei Pediatrie, care presupune reparaţii, igienizare şi dotare, modernizarea sălii de şedinţe de la parterul spitalului, amenajarea unui laborator de endoscopie şi renovarea şi dotarea cu două aparate de ventilaţie asistată a două saloane de la secţia Anestezie şi Terapie Intensivă. 

 

Sumele primite de la CJ, completate de sponsorizări şi fonduri structurale

Dr. Tiberiu Brădăţan a adăugat că sumele primite de la CJ pentru investiţii vor fi completate cu bani obţinuţi din sponsorizări şi fonduri structurale, astfel încât fondurile alocate pentru medicamente şi materiale sanitare să nu fie afectate.

Medicul a arătat că printr-o sponsorizare oferită firma Fresenius, care va construi în curtea spitalului noul centru de dializă, se va amenaja o parcare modernă şi a subliniat că la toate aceste investiţii se mai adaugă reamenajarea ambulatoriului integral, care în urma lucrărilor va deveni „unul din cele mai frumoase sectoare din spital”.

Referindu-se la această ultimă investiţie, dr. Tiberiu Brădăţan a precizat că aceasta va fi efectuată cu fonduri structurale, pe baza unui proiect realizat de spital şi înaintat Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii ambiţioase la Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Investiţii ambiţioase la Spitalul Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Speranta moare ultima.... trimis de
( 4 mai 2009, 11:21:17
Sper ca acesti bani sa-i folositi cu cap domnilor doctori,in folosul comunitatii.Spitalul judetean este o RUSINE pentru Suceava!!!!Colcaie germenii nestingheriti in acel spital....Eu si familia mea nu ne tratam in acest spital,dar ce faceti cu cetatenii din judetul Suceava care n-au posibilitati sa se trateze in alte locatii?Cred ca nepasarea este o virtute in acel loc.....

P.S.Sunt convinsa ca persoanele indrituite din CJ sa monitorizeze oportunitatea,legalitatea,nece utilizarii fondurilor banesti la Spitalul Judetean,o vor face cu profesionalism.Doar asa putem sa mergem inainte...

2.   Intrebari trimis de
( 4 mai 2009, 11:40:53
De ce era numaidecat nevoie ca vanzarea de papuci de unica folosinta sa fie facuta de o firma privata? Nu se putea ocupa spitalul de asta? Mai ales ca la intrare este tot timpul paznic angajat al spitalului, care nu ii lasa sa intre pe cei fara... prezervativele alea in picioare.

Unde anume construieste Fresenius? Daca mai luam in calcul si blocul ANL pentru medici - necesar - , ramane cam putin spatiu verde.
2.1  RE: Intrebari trimis de
( 4 mai 2009, 11:44:47
Sincer-nu inteleg la ce folosesc acei papuci de unica folosinta!!!In acest mod nu intra germenii in spitalul judetean?????Este jenant ce se intampla in acel spatiu plin de microbi si mizerie!!!
2.2  RE: Intrebari trimis de
( 4 mai 2009, 11:48:28
Papucii folosesc la profituri MARI pentru firma care ii vinde. Sa nu uitam ca firma plateste 5000 de lei noi / luna + 50% din incasari Spitalului. La asta mai adaugam si salariul fetei care-i vinde si ne putem probabil imagina ce vaca buna de muls suntem noi, fraierestenii care cumparam papucii aia... Ca doar n-or fi privatii aia prosti sa vanda in pierdere sau fara profit, nu?

Eu estimez incasari de 800 - 1000 de lei pe zi, iar sambata si duminica 2 - 3000. Din niste rahaturi de papuci despre care nu cred ca scad cu mai mult de 10% numarul de germeni din spital...
2.3  RE: Intrebari trimis de
( 4 mai 2009, 11:52:22
Ei....ma faceam ca nu pricep....Imi este mila de marea masa a sucevenilor deoarece mai au un bir pe cap-papucii de unica folosinta care,dupa parerea mea,sunt frectie la un picior de lemn....
2.4  RE: Intrebari trimis de
( 4 mai 2009, 12:00:19
bine zis EXTRA "nu cred ca scad cu mai mult de 10% numarul de germeni din spital..." daca am face un control asupra ustensilelor cu care isi fac ei "spagile" am vedea numeroase focare.un doctor dintr-un spital din Londra mi-a spus ca est-ul Europei e nepasatoare la acest aspect,iar ei se tem foarte mult de romanii care se duc la munca in tara lor pentru simplul fapt ca poarta iresponsabilitatea medicilor prin anumite tipuri de boli infectioase.deci problema sunt doctorii,nu vizitatorii...mai periculosi sunt ei prin nepasarea cu care isi fac meseria.
2.5  RE: Intrebari trimis de
( 4 mai 2009, 12:07:02
Sunt,putin spus,revoltata de modul in care arata spitalul judetean Suceava.Nu pot sa cred ca in anul 2009 poate exista asa ceva....mizerie cu carul si intradevar multa nepasare a personalului medical!!!Oameni buni,trebuie luata atitudine!!!NU SE POATE ASA CEVA...PANA CAND PUTEM CONTINUA SA VEDEM -NEPASATORI-CUM SUNT TRATATI CONJUDETENII NOSTRII IN ACEST SPITAL MONSTRUOS??????

P.S.Imi doresc din tot sufletul ca cei indrituiti in functionarea spitalului judetean sa-si faca datoria!!!
3.   Gospodarire trimis de
( 4 mai 2009, 14:19:54
comentam degeama. Daca managerul spitalului nu este un om gospodar, comentam degeaba. Si in spital, ca in orice gospodarie. Daca sotul-=sotia sunt gospodari, totul arata ca la carte. Daca nu , este totul asa ca in spital. Deci avem bani, dar nu avem oameni gospodari. ....Trebuie luat etaj cu etaj si inlocuiot totul. Paturi, linoleum, geamuri, WC.uri, chiuvete, cazi, absolut totul....varuit, curatenie generala cum spunem noi. Si atunci se va cunoaste ceva. Daca reparam pe ici pe colo, nu se vede si nu se simte nimic. Noi platim, banii se duc, cine stie unde.....deci, avem nevoie de un manager gospodar get --beget...Altfel, banii au venit degeaba.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei