Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PDL al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 10 iunie, s-a aflat în campanie electorală în localitatea Broșteni, avându-i alături pe deputatul Dumitru Pardău, pe primarul în funcție, Stelian Chirilă, care de asemenea va candida pentru un nou mandat din partea PDL, și pe candidații din zonă la funcția de consilier județean.

Flutur le-a cerut localnicilor să voteze candidații PDL atât la Consiliul Județean și la primărie, cât și pentru deliberativul local și cel județean, arătând că doar așa se poate lucra eficient pentru comunitățile și locuitorii lor. ”Am făcut lucruri bune pentru județși pentru dumneavoastră. Gazul metan în curând va ajunge și la Brodina. Am ajuns cu conducta de gaz pe Mestecăniș. Adversarii politici mă critică pentru că ei așa s-au învățat. Dacă am făcut evenimente și am adus turiști în Bucovina m-au criticat, dar dumneavoastră trebuie să judecați dacă s-a făcut ceva pentru județsau nu. Cu respect vă cer un vot la Primăria Broșteni pentru Stelian Chirilă. Garantez pentru el și nu îl las. Vă cer un vot pentru echipa lui de consilieri și, dacă veți crede că merit, vă cer un vot și pentru mine la președinția Consiliului Județean și pentru echipa mea de consilieri județeni. În 2008, când am venit să candidez pe uninominal la Suceava, multă lume spunea să rămân la București ministru. Nu, am venit la Suceava, să candidez și să aduc bani în județ. Peste un miliard de euro am adus în județ. Unii mă critică și se întreabă unde sunt banii. Banii sunt în fiecare localitate. În fiecare localitate se întâmplă ceva, se fac investiții pentru oameni. Dacă acum se fac asfaltări, ele nu se fac că vin alegerile, ci se vor face și după data de 10 iunie, pentru că sunt proiecte în derulare”, a spus Flutur.

El le-a dat oamenilor exemplul de la Consiliul Județean Iași, unde din cauza neînțelegerilor între primarul de o culoare politică și deliberativul de altă culoare politică s-au pierdut fonduri importante pentru dezvoltarea localității, precum banii pentru modernizarea aeroportului, care au ajuns în final la Suceava. Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla, bla trimis de
( 2 iun 2012, 14:23:01
Dar ce a facut Chirila pentru Brosteni de-a lungul a doua mandate?,...nimic, nu ai ce lua pe 2 bete, asa ca deschideti bine ochii stimati alegatori!!!!!
2.   Schiopul.... trimis de
( 2 iun 2012, 18:51:19
Nu-l votati pe schiopul asta de chirila, are 8 ani in care nu a facut nimic pt. brosteni. Sta impreuna cu bogea si beau toata ziua si acum vrea iar primar. Gata schio ☭ s-a dus cu smecheria. La sapa cu tine...
3.   Flutur + pdl trimis de
( 2 iun 2012, 19:49:45
Votați mafia portocalie ca o sa trăiți tot așa ca pana acuma, poate si mai rau pentru ca au tupeu de hoti......
4.   :)))))))) trimis de
( 2 iun 2012, 23:47:03
ce vrajeala!
5.   Mi-e silă trimis de
( 3 iun 2012, 22:12:36
de ce nu l-ați dus pe Flutur din Broșteni până la Dârmoxa ca să vadă realizările? că drumul arată ca după un război mondial și se mai laudă cu realizări? mi-e greață.
6.   Sa furam bine trimis de
( 4 iun 2012, 10:57:59
asta e noul salut al portocaliilor.ce ati facut pt Brosteni in 8(OPT!)ani?NIMIC...ati taiat padurile din zona.asta e singura realizare a gastilor de nesatui.nu va e rusine???Fluture,doar nu ai tras gaz de la tine de acasa.stii cat vrea e-on pt un contract?intreaba.cati crezi ca au atatia bani?
7.   Asta e trimis de
( 4 iun 2012, 12:38:28
Că bine zici ,,PROTESTATARULE,,, pădurile în județul Suceava se taie în disperare și se îmbogățesc șmecherii, care profită de pe urma oamenilor săraci, care pentru câțiva lei au vândut padurea șmecherilor care o taie fără nici o grijă. Dute domnule Flutur în bazinul Dârmoxa și în zona Dornelor să vezi în ce hal se taie pădurea și nimeni nu face nimic, și oare despre ce să mai vorbim domnule Flutur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei