Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Dorna Candrenilor

Cătălin Nechifor: USL Suceava are proiecte pentru zona de munte şi pentru crescătorii de animale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a întâlnit, pe 1 iunie, cu locuitorii din comuna Dorna Candrenilor, cărora le-a vorbit despre proiectele USL Suceava pentru zona de munte.

La această întâlnire electorală au participat peste 250 de locuitori ai comunei Dorna Candrenilor, cărora Cătălin Nechifor le-a spus că USL Suceava are un program concret pentru dezvoltarea judeţului, subliniind că în campania electorală nu poţi să prezinţi în faţa electoratului „doar ceea ce au furat cei din actuala conducere a Consiliului Judeţean Suceava”.

"Într-o campanie electorală nu este suficient doar să arăţi, cu dovezi clare, că ceilalţi au furat, dar trebuie să spui şi ce intenţionezi să faci concret pentru acest judeţ. De aceea lansăm contracte zonale la nivelul comunităţilor situate la şes, respectiv la cele situate la munte. Realizăm aceste contracte pentru a evidenţia foarte bine necesităţile oamenilor, astfel încât să putem veni în sprijinul lor cu proiecte fezabile”, a declarat Cătălin Nechifor.

El le-a spus celor prezenţi că în zona de munte este nevoie de facilităţi pentru crescătorii de animale, de facilităţi şi condiţii pentru turism, astfel încât turiştii să nu întârzie să apară.

„Dar ca toate aceste lucruri să fie şi mai concrete, avem nevoie de infrastructură. Trebuie finalizat drumul Panaci-Bilbor printr-o asociere dintre Consiliul Judeţean Suceava şi Consiliul Judeţean Harghita. Degeaba asfaltăm în Suceava, dacă nu există o continuitate până la Bilbor", a declarat Cătălin Nechifor.

La întâlnire au mai fost prezenţi candidaţii USL pentru funcţiile de consilieri judeţeni Constantin Proboteanu, Carmen Agoutin, Constantin Boliacu, Ioan Abutnăriţei, precum şi candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Dorna Candrenilor, Dănuţ Candrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor: USL Suceava are proiecte pentru zona de munte şi pentru crescătorii de animale.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Nechifor: USL Suceava are proiecte pentru zona de munte şi pentru crescătorii de animale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D_le Nechifor........ trimis de
( 2 iun 2012, 21:30:56
Cum credeti k ar putea vota lumea un presedinte pt.Consiliul Judetean o persoana care isi pune cumatrul care candideaza pt. functia de primar al com.Udesti,sa ameninte si sa bata oamenii cu bota k sa il voteze pt functia de primar.
2.   Vrem fapte, nu vorbe goale trimis de
( 3 iun 2012, 10:47:07
Domnule Nechifor, pentru a merge mai departe cu USL, PENTRU CARE IMI PUN PIELEA LA BATAIE, vreau o explicatie asupra catorva fenomene politice care se produc sub directa coordonare, cum ar fi:
- ce cauta Solovastru, de la RNP si omul de casa al voievodului Flutur, candidat PDL pentru consiliul judetean, la Directia Silvica Suceava, si inca pe functie de conducere?
- cum permiteti, impreuna cu d-l Baisanu, ca unii sefi de ocoale, pusi in functii ori mentinuti in functii de catre Flutur si PDL, UNII CHIAR FIIND PE LISTE DE CONSILIERI PDL sa faca campanie portocalie?
Sper ca n-ati uitat momentul iesirii din alianta cu PDL, cand oamenii PSD-ului au fost schimbati in 24 de ore si tratati ca niste infractori de drept comun. Si, culmea, acei indivizi care s-au repezit ca hunii pe functiile oferite cu marinimie de Flutur, acuma sunt DE NEATINS. Cu asa pozitie din partea USL-ului, imi vine greu sa cred ca aveti sanse iar daca Flutur castiga, atunci vina principala este a dumneavoastra si a d-lui Baisanu. VREAU SA SE FACA DREPTATE.
3.   Lui stan patitul trimis de
( 3 iun 2012, 20:14:13
... d-le stan nu va puneti sperante in acest epigon comunist. d-l nechifor este duplicitar si mincinos. caz de studiu: in vatra dornei cu toate ca usl are candidat la primarie dansul si psd sustin la primarie un independent, caruia ii toarna bani cu galeata , doar o sa castige. cand l-am intrebat de ce face aceasta s-a facut ca nu stie. te minte in fata. comportament de lichea. L-am informat pe Baisanu si , alt papagal , a ridica din umeri ca este neputincios , si ca nu poate face nimic. astept ziua de luni 11 iunie cand cei doi , nechifor si baisanu , vor incerca sa-si justifice pierderea alegerilor. de rasul lumii. stiti care este cauza a ceea ce se intampla cu usl in suceava: doi oameni care se cred scoliti , mai destept unul ca altul si care amandoi au furat doctoratul. ei nu isi dau seama ca si-au depasit su mult pragul lor de incompetenta. mai bine cu flutur si lungu decat cu acesti doi papagali.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei