Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără remuşcări

Tânărul care şi-a desfigurat şi violat mama şi-a recunoscut senin faptele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 31 de ani din Rădăuţi care a comis o faptă îngrozitoare, bătându-şi cu sălbăticie mama şi apoi violând-o, a fost arestat preventiv ieri de Tribunalul Suceava pentru 29 de zile, atât în faţa procurorului care l-a audiat, cât şi ulterior, în faţa judecătorilor, individul recunoscându-şi senin şi fără urme de remuşcări faptele.

După cum au precizat surse judiciare, Cosmin Man a povestit cum şi-a desfigurat în bătaie mama pentru a putea întreţine relaţii sexuale cu ea, declarând sec: „Am vrut să fac sex cu ea”.

În câteva zile, suspectul urmează să ajungă la Penitenciarul Bucureşti Jilava, unde, din starea de arest preventiv, va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ la comiterea faptei.

 

Plină de sânge şi violată, femeia a fost la un pas de moarte  

Orbila faptă s-a petrecut în dimineaţa zilei de joi. În jurul orei 8.15, un apel la 112 a anunţat că din locuinţa mamei lui Cosmin Man, o femeie în vârstă de 59 de ani, se aud ţipete şi lovituri înfundate. Poliţiştii care au reuşit să pătrundă în interior au descoperit-o pe proprietara apartamentului, care zăcea inconştientă într-o baltă de sânge, în timp ce fiul său Cosmin o viola.

Având în vedere starea în care se afla femeia şi furia agresorului, mărturisesc surse judiciare, orice minut de întârziere putea însemna moartea femeii. 

Vecinii au povestit că în noaptea de miercuri spre joi femeia dormise la o prietenă, tocmai din cauza agresivităţii fiului său.

Conform anchetei coordonate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, tânărul i-a aplicat mamei sale „mai multe lovituri cu un obiect contondent în zona capului şi astfel i-a produs leziuni grave, care necesită pentru vindecare 45-50 de zile de îngrijiri medicale şi care au fost de natură a pune în primejdie viaţa acesteia”. În aceste condiţii, fapta a fost încadrată la tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav.

 

Fost pompier, lucra ca bibliotecar

Deşi în trecutul său tânărul a dat destule semne că ar avea probleme psihice, femeia care i-a dat viaţă a făcut eforturi mari pentru a reuşi să-l integreze în societate. Absolvent de studii superioare, Cosmin Man, care a lucrat o perioadă şi ca pompier, era încadrat pe un post de bibliotecar, la Biblioteca Municipală „Tudor Flondor” din municipiul Rădăuţi, unde mama sa este directoare. Încrederea femeii că fiul ei nu îi poate face rău i-a fost din păcate aproape fatală, urmele cumplitei agresiuni urmând a o urmări toată viaţa de acum încolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care şi-a desfigurat şi violat mama şi-a recunoscut senin faptele.
 Vizualizări articol: 3578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Tânărul care şi-a desfigurat şi violat mama şi-a recunoscut senin faptele4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei