Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Peste 300 de locuitori din Capu Câmpului s-au întâlnit cu liderul PSD Cătălin Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a fost prezent, miercuri, în localitatea Capu Câmpului, unde s-a întâlnit cu peste 300 de localnici. Nechifor a precizat că oamenii cu care a discutat sunt hotărâţi să facă schimbarea şi la Suceava, spunând că „nu mai pot tolera abuzurile reprezentanţilor PDL”.

Înainte de întâlnirea de la Capu Câmpului, deputatul Cătălin Nechifor a făcut o scurtă oprire în Păltinoasa, unde a fost informat de situaţia agenţilor economici care nu îşi pot achiziţiona pâine de la brutăria existentă în sat, deoarece actualul primar PDL i-a ameninţat că le sistează activitatea.

În Capu Câmpului, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a avut întâlniri electorale în două locaţii separate, cu peste 120 de participanţi în prima locaţie şi peste 180 de locuitori la cea de-a doua întâlnire electorală.

Locuitorii prezenţi la aceste întâlniri au insistat pe subiecte legate de crearea locurilor de muncă şi pe refacerea infrastructurii, care lasă de dorit, dar şi despre subvenţiile primite de agricultori sau fermieri.

Un localnic i-a povestit candidatului USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava despre un caz care s-a petrecut cu o zi în urmă, când actualul viceprimar din Capu Câmpului a bătut un votant USL pe motiv că la întâlnirea electorală cu Gheorghe Flutur, votantul USL a cerut detalii despre gripa aviară, situaţie ce a fost gestionată de actualul preşedinte al PDL Suceava când era ministru al Agriculturii.

Cătălin Nechifor a apreciat că astfel de situaţii sunt de neacceptat şi crede că Gheorghe Flutur ar trebui să se retragă la Botoşana şi să crească păsări, pe care să le înapoieze celor pe care i-a prejudiciat în perioada gripei aviare.

„Îi recomand lui Gheorghe Flutur să se retragă din timp la Botoşana şi să se apuce de crescut păsări, astfel încât să le poată înapoia tuturor sucevenilor găinile omorâte <de gripa aviară>”, a declarat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de locuitori din Capu Câmpului s-au întâlnit cu liderul PSD Cătălin Nechifor.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Peste 300 de locuitori din Capu Câmpului s-au întâlnit cu liderul PSD Cătălin Nechifor3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Miniciuni trimis de
( 2 iun 2012, 17:11:17
DOMNULE DAN COMAN,
Când vă scrieţi articolul ar trebui să vă informaţi mai bine în vederea celor relatate. În primul rând numărul locuitorilor care au participat la întâlnirile cu Nichifor din Capu Campului este umflat cu pompa.Adevărul este ca doar vreo 50 de persoane s-au adunat în curtea unuia care se numeşte George a lui Preci.Nu este vorba despre 300 de persoane.( Bineînţeles că nr oamenilor trebuie să fie mare ca să dea bine.Marcela Bârsan nu are nici o şansă, în faţa actualului primar,candidează şi ea ca să iasă consilier.Ce schimbare , ce abuzuri etc !!.....poveşti)
Locurile de muncă pe care le aduce Cajvan (actualul primar de la PDL si contracandidatul lui Marceloiu)-este vorba despre investitiile din comună, asfaltările de drumuri deci (refacerea infrastructurii, care lasă de dorit) etc SUNT NISTE REALITATI PE CARE NU LE POATE CONTESTA NIMENI.
In ceea ce priveste bataia lui Viorel A Ţâpului de la manifestarea PDL este pe jumătate adevărat , în sensul că ăsta a venit mort de beat la adunarea PDL.Nici vorba de gripa aviară, (de unde aţi scos-o ) ăsta nu e în stare să lege 2 cuvinte ce gripă , ce găini ce Botoşana...... Data viitoare să vă mai informaţi!!!!!!!
1.1  RE: Miniciuni trimis de
( 2 iun 2012, 23:53:44
Domnule Respectabil,
Se pare ca esti dintre cei carora le place sai tina calu "dlui Primar"
Asa ca vreau sa te anunt ca noi am mers de buna voie si nu adusi cu forta de femeile padurailor sa fim umplutura in camin.sau sa punem oameni sa jure pe carti sfinte cal voteaza.daca spui ca e asa de bun ar fi ales din placere si nu fortati si amenintati cu bataia.
si asa cum am muscato eu o sa o muste si el ca multi oameni iau intors spatele dar se tem sa o zica.

2.   Domnule RESPECTABIL trimis de
( 2 iun 2012, 18:15:27
Deşi înclin să cred că nu eşti atât de respectabil cum spuilaughing ....Ţin sa te anunţ în primul rînd ca nu fac parte din rîndul oamenilor de politica dar faptul care mă intriga ,este că un simplu nimic ca tine se găseste să comenteze aici ....Nu înteleg care e problema ta ? E o confruntare între 2 oameni pentru o functie ....nu înteleg ce atîta zarvă ? Sau domnul primar Cajvan -cel "cinstit,corect,destept, inteligent" şi de asemenea să nu uitam -cel care pune asfalt doar înainte de alegeri ,cel care ofera locuri de munca doar înainte de alegeri ,cel care ia oameni în partid doar pentru a nu le inchide gatere, magazine ...etc, cel care fură de unde poate simte ca-i pleaca păturica de sub funduleţ? Probabil că da asta simte ....Proşti ar fi locuitorii acelei comune sa-l aduca din nou in fruntea comunei pentru înca patru ani sa le fure iarasi din toate achiziţiile si proiectele sa bage totii banii la el in buzunar.....În al doilea rînd domnule RESCPECTABILdumneata esti cel informat gresit întalnirea respectiva nu a fost doar in curte la George a lu Preci cum ai spus a fost in mai multe locuri , si au fost destui oameni dar dupa parerea mea au fost oameni care au venit de buna voie ....nu oameni carati cu masinile si bagati in caminul cultural ca la puscarie ....Asa că domnule RESPECTABIL,fii respectabil si nu le lua apararea la nici unul ....te asigur ca n-au ei nevoie de comentariiile tale nici Cajvan si nici contracandidatul său ....Iar despre primarul tău favorit caruia ii tot iei apararea te asigur ca nu i cine crezi tu, il cunosc prea bine mi a fost coleg ,chiar prieten pîna mi am dat seama cine e !!!!!!
3.   Cine a invins trimis de
(11 iun 2012, 10:52:20
Pana la urma cui i-a fugit paturica de sub fund? S-a demonstrat inca o data cine este cel mai bun si cine trebuia sa castige cu adevarat. FELICITARI Domnule primar Cajvan !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei