Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Bălan: Gheorghe Flutur şi Ion Lungu vor câştiga detaşat alegerile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Coordonatorul campaniei PDL în judeţul Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat ieri că atât Gheorghe Flutur, cât şi Ion Lungu vor câştiga detaşat alegerile. Gheorghe Flutur candidează din partea PDL pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, în timp ce Ion Lungu candidează pentru un nou mandat de primar al municipiului Suceava.

Ioan Bălan a declarat ieri, în timpul vizitei electorale pe care cei doi candidaţi au făcut-o în cartierul Burdujeni, „că atât Gheorghe Flutur, cât şi Ion Lungu vor câştiga detaşat. Şi v-am obişnuit ce înseamnă detaşat. Cu 20 de procente peste următorul clasat”, a spus Ioan Bălan, care a precizat că această estimare a făcut-o după ce a văzut ultimele studii şi sondaje efectuate în Suceava şi în judeţ. Deputatul PDL a arătat că în mod sigur, pe data de 11 iunie a.c., Gheorghe Flutur va fi preşedinte al Consiliului Judeţean, iar Ion Lungu primar al Sucevei.

„Mă bazez pe studii şi sondaje de opinie, dar şi pe faptele celor doi candidaţi. Dacă unii vin şi promit şi spun că se va întâmpla ceva, cei doi pot să pună mâna pe ceea ce au făcut şi să vă arate ce au făcut din ce au promis”, a precizat Ioan Bălan.

Pe de altă parte, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că atenţia democrat-liberalilor este îndreptată doar către câştigarea alegerilor locale. Întrebat dacă PDL va fi de acord cu propunerea premierului Victor Ponta, care intenţionează să devanseze cu o lună alegerile parlamentare, Gheorghe Flutur a spus că „ne concentrăm pe alegerile locale şi discutăm toată strategia după 11 iunie. Deocamdată noi ne concentrăm să câştigăm alegerile locale şi sunt convins că PDL va face o surpriză plăcută şi neaşteptată pentru adversari. Din 11 iunie discutăm strategii pentru generale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan: Gheorghe Flutur şi Ion Lungu vor câştiga detaşat alegerile.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Ioan Bălan: Gheorghe Flutur şi Ion Lungu vor câştiga detaşat alegerile2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai...vai.... trimis de
( 2 iun 2012, 19:03:55
Voi visati cu ochii deschisi....poate va vor trezi niste dosare in care sa dati socoteala pentru cele facute sau facute doar pe hartie ......
2.   Asta-i România trimis de
( 3 iun 2012, 22:07:19
dar ce-ai făcut dumneata domnule Balan pentru Suceava? îți zic eu....nimic....dumneata cu toți deputații și senatori PDL n-ați făcut nimic și mai ai tupeul ca să zici că Flutur și cu Lungu o să câștige detașat,a? dar oare câte fabrici s-au construit în județul Suceava? îți zic eu nici una, ca să aibă unde lucra tineretul? tu nu vezi ce circ e în județul ăsta, nu vezi că la orice concurs în orice instituție toate funcțiile se ocupă numai cu pile și nu mai știu cu ce, după 10 iunie n-ai să mai auzi de Flutur..............și cred că n-o să mai zuzim și de tine domnule Bălan care n-ai făcut nimic pentru Suceava, în afară de faptul că ești un arogant....RUȘINE.
3.   Comunistilor trimis de
( 4 iun 2012, 00:27:02
Voi cei mai de sus cred ca sunteti bolnavi mintal,daca spuneti ca Flutur nu a facut nimic!dar cine a facut? gunoiul de Marza care a oblgat Primariile din jud. Suceava sa faca credite de milioane de euro pentru alimentarea cu gaz metan?
3.1  RE: Comunistilor trimis de
( 4 iun 2012, 10:06:35
comunist esti dumneata domnule, auzi? sau poate ești un pupincurist al PDL-ului și de asta le ți partea. domnule n-a făcut nici Mârza nimic pentru Suceava, dar nici Flutur, și zi-mi te rog ce-a făcut în Suceava, enumeră câteva realizări? aștept că tare sunt curios, și după aia să m-ai vorbești de uni și de alți,ok.
4.   Noi suntem mai optimisti trimis de
( 4 iun 2012, 10:02:06
Si indraznim sa speram ca nu veti castiga. Asa moare "prostimea", cu speranta, in timp ce plateste taxe si impozite catre PDL. Sa va detasati total de aceasta tara, incat sa scapam de voi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei