Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ionuţ Creţuleac: „Îmi propun să aduc pe profit investiţiile din Humor care acum sunt pe pierdere”

Duminică, 3 Iunie 2012 (19:24:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PDL pentru postul de primar în Gura Humorului, Ionuţ Creţuleac, îşi propune ca după ce va fi ales în funcţie să transforme marile investiţii realizate în acest oraş în investiţii aducătoare de profit şi nu de pierderi. Creţuleac a spus că s-a hotărât să candideze deoarece vrea să muncească în primul rând pentru humoreni şi pentru binele acestora. „Vreau să vin aici, acasă la mine, la Gura Humorului, şi să mă apuc de treabă. Cred că am demonstrat suficient că ştiu să fac treabă şi la nivel judeţean. Dar îmi este foarte aproape Humorul şi vreau să pun osul aici la treabă, acasă, pentru că simt că acest oraş merită un pic mai mult. S-au făcut foarte multe investiţii aici, dar trebuie să le eficientizăm, să le ducem din pierdere pe profit şi să ne gândim şi la locuitorii oraşului”, a spus Ionuş Creţuleac.

El a spus că în Gura Humorului atenţia primăriei a fost îndreptată în special către turişti, în detrimentul locuitorilor oraşului. Creţuleac a arătat că vrea să transforme oraşul Gura Humorului într-o staţiune turistică de interes naţional adevărată, însă în acelaşi timp îşi doreşte ca şi humorenii să prospere în timpul mandatului său. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Creţuleac: „Îmi propun să aduc pe profit investiţiile din Humor care acum sunt pe pierdere”.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Creţuleac: „Îmi propun să aduc pe profit investiţiile din Humor care acum sunt pe pierdere”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gaina si caltii !!!! trimis de
( 3 iun 2012, 20:50:15
Si... zici nene Cretuleacule ca musai daca devii primar "O SA" o gramada de chestii cu care ne-ai dat peste cap , de facem "carabusul rastiurnat" ..... ce mai !!!
Pai sa vedem :
1. -zici ca iti venira asa niste fiori de te impresionara humorenii si te infortara sa te hotarasti sa pui cum spui chiar matale "osul la treaba"... e bine stimabile dar sa-ti spun pe "a dreapta", eu ca alegator nu sunt de loc increzator in chestia asta cu osul pentru ca toti candidatii care arata ce harnicie o sa-i apuce in viitor daca apuca ciolanul... deci nimic nou si cred ca multi ca mine cred ca este o afirmatie de conjunctura mai ales daca tragem cu ochiul la colegii matale de doctrina democrat liberala si vedem nazbatiile realizate anterior .
2. - te intreb daca dumneata ai vazut vreodata prin ograda o gaina incurcata in calti , daca nu iti explic eu cum e problema: de obicei gaina cand merge se uita inainte si numai daca e ceva de mancare se uita unde calca . Daca in fata ei sunt niste calti care nefiind comestibili din punctul ei de vedere , gaina calca fudula peste ei si cum de obicei nu-si taie unghiile , fibrele se agata de picioarele ei si cu cat incearca sa se descalceasca , cu atat se incurca mai tare.
Eu nu zic ca ai oarece legatura cu unghiile gainii , dar cu fudulia tot ai ceva legatura si te incurci in propriile explicatii cand incerci sa ne demonstrezi cum o sa eficientizezi marile investitii si spui ca pana acum acestea au fost ineficiente intrucat primaria a pus in centrul atentiei turistii si nu locuitorii orasului. Pai bine nene sa ne intelegem ca orice mare investitie a orasului ai lua in analiza , tot in zona de turism ramai , iar ca sa eficientizezi turismul trebuie sa-ti multumesti turistul si de aici iti vine si bunastarea humoreanului ... capisci ... si nu ne lua de prosti ... si asta e valabil pentru toti candidatii din orice partid care trag aeroplane cu promisiuni electorale apoi trag tepe pe banii nostri.
Deci stimabile mai "piano".
2.   Asta e trimis de
( 3 iun 2012, 21:22:12
Domnul primar Marius Ursaciuc o să iasă primar cu un procent de 65-70%, și restul nu cred că mai contează. văd că unii se laudă că au experiență la județ, dar ce-ai făcut dumneata domnule Crețuleac pentru Suceava? cred că.....nimic.....n-ai respectat și nici măcar nu salutai humorenii și acuma vrei primar.....offf daca-r durea prostia....Baftă multă domnule primar Ursaciuc.
3.   Alo ! domnu " gheorghe .... trimis de
( 4 iun 2012, 08:00:52
cum iti permiti sa te iei de pionierul cretuleac , ca nu a mai apucat sa fie facut tovaras , zici mata ca nu a facut nimic , a facut destule pentru suceveni si in special pe cei care nu erau portocali . daca e sa facem un club a celor bubuiti de ITM -ul condus de cretuleac la comanda PDL nu incap in" caminul cultural " din suceava ..si pentru carcotasi : daca am scris ceva gresit sau cu greseli gramaticale asta e problema invatatoarei mele nu a mea >

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei