Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De 1 Iunie

Spectacolul elevilor de la Şcoala Nr. 8, „Florile Copilăriei”, a umplut până la refuz sala mare a Casa Culturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala mare a Casei de Cultură s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să fie prezenţi ieri la spectacolul „Florile Copilăriei”, oferit de elevii Şcolii Generale Nr. 8 din Suceava.

Ajuns la cea de-a V-a ediţie, spectacolul este organizat pe 1 Iunie pentru „cele mai frumoase flori, copiii noştri”, aşa cum a declarat directoarea şcolii, Carmen Sima.

Fie că a fost vorba despre părinţi, fraţi surori sau prieteni, toţi cei veniţi ieri la spectacolul „Florile Copilăriei” au ţinut să fie prezenţi lângă micii elevi artişti ai acestei şcoli, pentru a asista la dansuri moderne, recitaluri de muzică, dansuri moderne şi populare sau la parada măştilor. Printre cei care au ţinut să fie prezenţi la sărbătoarea elevilor de la Şcoala Generală Nr. 8 s-au numărat primarul Sucevei, Ion Lungu, consilierul local Gheorghe Onofrei, acesta din urmă fiind şi membru în Consiliul de Administraţiei al Şcolii.

Directoarea şcolii a ţinut să precizeze: „Cu multă dragoste am pregătit împreună cu elevii şcolii acest spectacol, care a intrat în tradiţia şcolii noastre, şi nu vom renunţa la el, pentru că este un prilej să ne întâlnim toţi cei care iubim copiii, cele mai frumoase flori, cele mai curate suflete. Este o sărbătoare deosebită pentru noi, pentru că, iată, ne cunoaştem, mai aflăm din realizările noastre şi din succesele copiilor noştri”.

Înainte de începerea spectacolului, primarul Ion Lungu a specificat că a venit cu mare plăcere la toate evenimentele organizate de această şcoală, atunci când a fost invitat.

Ion Lungu a precizat că a fost alături de această şcoală ori de câte ori a fost nevoie, adăugând că, „aşa cum se ştie, s-au făcut eforturi deosebite, deşi încă mai avem multe de rezolvat la Şcoala Nr. 8, dar această şcoală astăzi nu diferă cu nimic de o şcoală din Uniunea Europeană. Trebuie felicitat colectivul de cadre didactice, în frunte cu doamna directoare, care a ştiut să facă performanţă. Mă aflu aici din respect pentru performanţa de la Şcoala Generală Nr. 8 şi din respect pentru copii şi pentru părinţii lor”, a spus Lungu.

Nu în ultimul rând, consilierul local Gheorghe Onofrei le-a transmis părinţilor că îşi doreşte ca această şcoală să devină una de renume la nivelul Sucevei. „Cu permisiunea dumneavoastră, vreau să spun că nu aş fi putut să fiu alături de dumneavoastră dacă domnul primar Ion Lungu nu îmi dădea şansa să lucrez în echipa dumnealui. La fel aş vrea să-i mulţumesc doamnei directoare Sima pentru munca pe care o depune ca manager la această şcoală”, a spus Gheorghe Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul elevilor de la Şcoala Nr. 8, „Florile Copilăriei”, a umplut până la refuz sala mare a Casa Culturii.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spectacolul elevilor de la Şcoala Nr. 8, „Florile Copilăriei”, a umplut până la refuz sala mare a Casa Culturii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ups..... trimis de
( 2 iun 2012, 18:10:06
astia sunt toti elevii de la scoala 8?unde e asta?ca nu prea stie lumea de ea...nu stiu in liceele de elita nici un elev de la sc.8..sau gresesc?as vrea sa gresesc
1.1  RE: Ups..... trimis de
( 3 iun 2012, 21:21:43
Eu am facut la scoala 8...binenteles cu ceva timp in urma, inainte sa o modernizeze:). N-am mai intrat de vreo 5 ani in ea, dar cica au facut-o fain. Mai demult mai ieseau oameni din scoala asta, acum nu mai ies. Doar degenerati.
Iar in legatura cu liceele de elita cred ca glumesti. Cine se mai uita la liceu. Nici nu avem licee de elita, dar oricum nu mai conteaza. Indata termin facultatea si vad ca nici asta nu prea conteaza. Treceti capacitatea, bacul, ce mai aveti si cautati-va de lucru:))
2.   Comentariu trimis de
( 2 iun 2012, 19:37:14
georgeta 1 tu ce scoli de elita stii ?daca erai prezenta la spectacol vedeai ceva deosebit dar trebuia sa comenteze cineva nu-i asa?
3.   Comentariu trimis de
( 2 iun 2012, 19:39:09
apropoo scoala 8 e langa biserica sf vineri sau langa caminul gulliver cartierul g enescu
4.   DA SE POATE trimis de
( 3 iun 2012, 10:59:21
BRAVO LOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei