Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Cei din companiile de stat cu venituri nejustificate că treacă la privat

Duminică, 3 Iunie 2012 (13:06:33)

 

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat că, în chestiunea salariilor "nejustificate" din companiile şi societăţile de stat, se va promova o soluţie legislativă, astfel încât Guvernul să nu fie dat în judecată şi să piardă.

Ponta i-a îndemnat pe cei din companiile de stat să treacă în mediul privat, unde să demonstreze că justifică prin activitatea lor sumele primite în prezent de la companiile de stat.

"Veniturile uriaşe - nu folosesc termenul «nesimţite» că-i aparţine domnului Boc - din punctul meu de vedere sunt absolut nejustificate, ale celor care lucrează în societăţi şi companii naţionale cu capital de stat, nu mă las şi acela trebuie să revină la o limită absolut rezonabilă. Dacă sunt atât de buni - şi domnul, ştiţi despre cine vorbesc - şi mulţi alţi domni care primesc sute de milioane lucrând la companii şi societăţi de stat, să se ducă la companii private. Şi, dacă acolo lumea îi plăteşte şi le apreciază meritele, atunci e în regulă. Dar, la stat, 350 de milioane pe lună, ca să fii consilier la o societate de stat care nici nu are concurenţă şi care sincer să fiu cred că se poate administra de o sută de ori mai bine, cu asta nu o să mă împac şi tot o să rezolv problema", a spus, duminică, Victor Ponta.

Premierul a precizat că a discutat deja cu ministrul de Finanţe, Florin Georgescu, care "gândeşte" la fel ca el această temă. "Şi o să venim cu soluţia legislativă în aşa fel încât să nu ne dea în judecată şi să câştige după aia", a precizat Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Cei din companiile de stat cu venituri nejustificate că treacă la privat.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Cei din companiile de stat cu venituri nejustificate că treacă la privat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei