Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Mihai Sandu Capră: Liderii USL susţin schimbarea în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava Mihai Sandu Capră consideră că schimbarea care a avut loc la nivelul Guvernului României poate fi făcută şi în judeţul Suceava. Mihai Sandu Capră a amintit că liderii USL, premierul Victor Ponta şi preşedinţii PNL şi PC, Crin Antonescu, respectiv Daniel Constantin, s-au aflat recent în judeţul Suceava pentru a susţine candidaturile lui Cătălin Nechifor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi a lui Alexandru Băişanu pentru funcţia de primar al Sucevei.

„Celor trei copreşedinţi li s-au alăturat membri marcanţi ai celor trei partide, care au ţinut să fie prezenţi şi să-şi exprime crezul că lucrurile se pot schimba în bine în judeţul Suceava, aici unde puterea portocalie a pus stăpânire de patru ani încoace”, a spus vicepreşedintele PNL Suceava, prezent şi el la întâlnirea cu liderii USL. Mihai Sandu Capră a precizat că USL are la aceste alegeri locale candidaţi oneşti şi dedicaţi nevoilor comunităţilor locale, mulţi dintre ei cu experienţă, şi care au demonstrat faptul că gestionarea banului public se poate face eficient şi în folosul cetăţenilor. Sandu Capră a adus ca exemple primăriile conduse de liberali, unde proiecte importante de investiţii au fost duse la bun sfârşit. “USL poate să câştige alegerile locale, precum şi pe cele parlamentare în judeţul nostru, pentru a îndrepta situaţia în care Suceava se află în acest moment. Avem primari competenţi, care au demonstrat că se poate, respectiv Ioan Moraru la Vatra Dornei, Marius Ursaciuc la Gura Humorului, Adrian Popoiu la Siret,  Ioan Pavăl la Dumbrăveni şi Tudor Zdrob la Fundul Moldovei”, a spus Mihai Sandu Capră.

El a adăugat că USL a desemnat oameni competenţi pentru funcţiile de primar al municipiului Suceava, în persoana lui Alexandru Băișanu, şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, unde candidatul USL este Cătălin Nechifor, dar şi pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc, unde va candida Mihăiţă Negură. „Votaţi-i fără nici un fel de îndoială şi veţi avea în frunte oameni competenţi, care ştiu că au o obligaţie faţă de cetăţeni şi nu faţă de clientela politică, oameni credincioşi în ceea ce înseamnă funcţia publică, în ceea ce înseamnă comunitatea şi devotamentul lor. Împreună putem aduce schimbarea în bine şi aici, în judeţul Suceava, pentru că împreună suntem mai puternici”, a spus Mihai Sandu Capră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Sandu Capră: Liderii USL susţin schimbarea în Suceava.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihai Sandu Capră: Liderii USL susţin schimbarea în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei