Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PNL

Volanschi: „Este timpul unei schimbări în bine a oraşului Frasin”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre obiectivele pe care şi le-a propus candidatul PNL pentru Primăria Frasin, Constantin Volanschi, este transformarea acestui oraş într-o „reşedinţă europeană”.

Pentru a ajunge la acest obiectiv, Constantin Volanschi a declarat că îşi propune, pentru început, să schimbe imaginea centului acestui oraş, prin realizarea unor lucrări de modernizare urbană şi peisagistică, pietonală şi arhitecturală.

„Programul nostru cuprinde proiecte în domeniile vitale ale oraşului. Proiectele vor fi concrete, cu termene de realizare fixe şi cu rezultate pe măsura nevoilor cetăţenilor. Oraşul Frasin are mult de recuperat faţă de alte localităţi. Dacă vrem să ajungem la un nivel de trai asemănător cu cel al locuitorilor din alte oraşe, trebuie ca efortul administraţiei locale să fie dublu, fără a ne mai putea permite vreo greşeală”, a declarat candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Frasin.

El a precizat că printre proiectele pe care vrea să le promoveze se numără asfaltarea drumurilor, extinderea reţelei de iluminat public, de canalizare şi alimentare cu apă, amenajarea de locuri de joacă în toate zonele oraşului, atragerea de finanţări pentru construirea de locuinţe ANL pentru tineri, înfiinţarea unei unităţi medicale permanente, amenajarea de parcuri şi spaţii verzi.

„Sunt doar câteva dintre proiectele pe care vreau să le promovez împreună cu echipa liberală din Frasin. Şi sunt convins că la finele mandatului vom fi mândri de ceea ce am realizat şi vom fi foarte aproape de transformarea localităţii noastre într-un adevărat oraş”, declarat Constantin Volanschi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volanschi: „Este timpul unei schimbări în bine a oraşului Frasin”.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Volanschi: „Este timpul unei schimbări în bine a oraşului Frasin”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba ma lasi trimis de
(30 mai 2008, 11:44:46
ba proba...vrei sa fii clona nereusita a lui ursaciuc....hai un parc auto nu vrei sa faci?
2.   Pentru forumisti fara educatie trimis de
(30 mai 2008, 15:24:08
Este suficient sa arunci o privire pe comentarii pentru a-ti da seama imediat nivelul de pregatire a unora care doresc cu tot dinadinsul sa arunce cu vorbe rautacioase. De fapt acesta este mediu in care traiesc si fac politica Daca politica se cheama frazele analfabete pe care le scriu pe forum.Poti in viata sa faci si parcuri auto si pensiuni sa ai si un comportament civilizat,sa ai si o familie frumoasa si mai ales sa ai cei 7 ani de acasa,ceea ce nu va intelege autorul comentariului de mai sus "cetatean" nici inainte si nici dupa alegeri.Noroc ca oamenii din Frasin au caracter si ca vor realiza ca este nevoie de o schimbare semnificativa pentru a nu mai fi desconsiderati asa xa pana in prezent.
3.   Orasul(???)Frasin trimis de
(30 mai 2008, 19:49:26
Spune candidatul liberal ca orasul Frasin are foarte mult de recuperat(ca multe altele din judet)si eu cred ca daca Ursaciuc il ia sub aripa(liberala) fonduri vor veni si oameni sa le fructifice inteligent se vor gasi.Numai ca Frasinul,cel mai mult are de recuperat pina ajunge....oras.De-aici incolo n-ar mai fi multe probleme......
4.   Sa vedem.. trimis de
(30 mai 2008, 19:58:35
care schimbare vecinu din beci vezi lucrurile sau de unde.. toti care sau perindat au zis ca vor face si vor drege dar...este un mare semn de intrebare. personal i-l cunosc bine pe costel si daca ar si respecta ceea ce vrea sa faca toata stima dar..va putea oare??sau mai corect spus va fi lasat sau va fi inghitit de ,,caracatita ,, trebuie daruire si interes pt comunitate si apoi sa te gandesti si la tine...ca primar si poti sa faci si doua parcuri auto dar fara a fi prin implicarea afectarii comunitatii . primarii si consilierii ce au fost ce au facut .. doar pentru ei.. nepasare pt localitate furturi legale ca doar era de la comuna si nu de la persoana ..de parca comunitatea nu e din persoane formata

,bafta costel si sa nu fii ca ..,,ceilalti ,,care eu fost

..
5.   Bafta trimis de
(31 mai 2008, 10:01:13
Felicitari pentru campania de ieri. A venit si Ursaciuc.Succes! Bafta!
6.   Dace se pozeaza cu adormiteti e clar trimis de
(31 mai 2008, 10:05:19
cu asta la primarie va fi distractie. costel ai sa fii ca toti ceilalati care au fost

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei