Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lady Slow Boloni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ladislau Boloni se comportă ca o femeie care, până mai bate o dată din gene, până îşi mai leapădă câte o ţoală, îţi retează tot cheful şi odată cu el şi erecţia se duce pe pustii. La cât a lălăit-o cu semnarea contractului cu Rapid, a creat nişte aşteptări uriaşe, care s-ar putea întoarce mai curând decât ar crede împotriva lui, asta dacă nu cumva avocatul său va mai descoperi nişte chichiţe prin contract. Şi chiar dacă nu descoperă, le poate inventa! Oare tot aşa i-a întors Boloni pe toate feţele şi pe portughezii de la Sporting atunci când a reziliat contractul cu FRF?!

Şi apropo de perioada lusitană, una care a reprezentat, într-adevăr, vârful carierei de antrenor pentru Boloni... De aici şi până la exagerarea meritelor sale n-a fost decât un pas, de data asta făcut de alţii, mai precis de unii entuziaşti de prin presă. Mă refer aici la Cristiano Ronaldo. Şi Figo a făcut ochii mari când o domnişoara aflată în prelungirea unui microfon l-a întrebat, cu aerul că deţine un secret teribil, dacă ştie că un român “l-a descoperit” pe Ronaldo. Când a auzit numele lui Boloni, Figo a înţeles că de fapt e vorba despre promovarea la echipa mare, dar, băiat finuţ, nu i-a risipit iluziile junei interlocutoare. Căci la vremea respectivă Cristiano Ronaldo n-a fost descoperit pe maidan sau în curtea şcolii, ci la juniorii lui Sporting, el având deja drumul defrişat, Boloni doar l-a luat de mână şi l-a trecut strada. Apoi a venit Alex Fergusson şi l-a urcat muntele. Iar după asta şi-a putut lua singur zborul!

Revenind la Rapid, nu mai departe decât în iarna asta, din principala contracandidată la titlu s-a transformat repede, începând de la primul meci cu U Cluj, într-o echipă anonimă, tocmai pentru că s-a trezit să facă transferuri pe bandă rulantă în ultima săptămână de pregătire. Noroc că de data asta timp ar mai fi, vara începe abia duminică!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Slow Boloni.
 Vizualizări articol: 1636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lady Slow Boloni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei