Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eficientizarea muncii

Consilierul Neculai Bosancu doreşte un viceprimar cu atribuţii pentru Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai aproape de oameni. Asta îşi doreşte consilierul local Neculai Bosancu de la viitoarea administraţie locală a municipiului Suceava, iar pentru acest lucru propune ca unul dintre viceprimari să aibă atribuţii speciale pentru cartierul Burdujeni.

„Ţinând cont de complexitatea şi multitudinea problemelor din acest cartier, având în vedere că aici avem şi mediul urban şi mediul rural, mă refer la oamenii din Burdujeni sat, cred că ar fi necesară o persoană, un viceprimar mai exact spus, care să se ocupe doar de această zonă”, a spus consilierul social-democrat Bosancu.

Acesta a enumerat şi o serie de proiecte pe care le susţine şi le va promova în viitorul Consiliu Local Suceava.

Unul dintre acestea vizează înfiinţarea a 5 parcuri şi a 5 locuri de joacă, aspecte la care cartierul Burdujeni este deficitar.

„În premieră, susţin înfiinţarea unui loc de joacă şi pentru copiii din Burdujeni sat, deoarece şi aceştia au dreptul de a se bucura, la fel ca ceilalţi copii ai Sucevei”, a spus Neculai Bosancu.

Un loc de promenadă, unde tinerii să aibă posibilitatea de a se plimba sâmbăta şi duminica, este un alt punct din strategia de dezvoltare a cartierului Burdujeni gândită de consilierul social-democrat.

De asemenea, realizarea unor parcări a devenit o problemă stringentă pentru locuitorii acestei zone, mai ales că numărul de autovehicule a crescut constant în ultimii ani.

 

Piaţă în zona Jean Bart - ANL - Gară

Construcţia blocurilor din complexul ANL de pe strada Privighetorii a dus la creşterea numărului de locuitori, ceea ce implică înfiinţarea unei pieţe care să deservească atât persoanele de aici, cât şi pe cele din zona Gării Burdujeni şi a străzii Jean Bart.

„Atât pentru această piaţă, cât şi pentru celelalte proiecte, respectiv locuri de joacă, parcuri şi parcări, am identificat locurile unde pot fi amplasate, precum şi sursele de finanţare”, a spus Neculai Bosancu.

O altă problemă care necesită o rezolvare rapidă este depozitarea gunoaielor.

„În acest moment, gunoaiele se depozitează în condiţii total improprii, în apropierea locurilor unde copiii se joacă. Este un pericol la sănătatea publică şi de aceea vom amenaja spaţii corespunzătoare, la standarde europene”, a adăugat consilierul social-democrat.

 

Gaz metan, canalizare şi străzi asfaltate pentru Burdujeni sat

Neculai Bosancu a explicat că îşi doreşte să vină şi în sprijinul locuitorilor din Burdujeni sat. Una din priorităţi este introducerea gazului metan şi a canalizării în această zonă.

„Îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor din Burdujeni sat este obligatorie. De aceea, voi veni cu proiecte eligibile pentru ca şi aceste persoane să fie racordate la reţeaua de apă potabilă din sursa Berchişeşti. Pentru copiii din acest cartier doresc să îmbunătăţim condiţiile de învăţământ existente la Şcoala Generală Nr. 6, dar şi înfiinţarea unui loc de joacă la standarde europene”, a spus Neculai Bosancu.

Acesta a adăugat că asfaltarea străzilor din Burdujeni sat este o altă prioritate, iar pentru problema păşunatului pe imaşurile din zonă există deja soluţii viabile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul Neculai Bosancu doreşte un viceprimar cu atribuţii pentru Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consilierul Neculai Bosancu doreşte un viceprimar cu atribuţii pentru Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei