Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Previziuni

Flutur îi prezice lui Geoană pierderea preşedinţiei PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, i-a prezis, joi, preşedintelui PSD, Mircea Geoană, că foarte curând va pierde preşedinţia partidului, în favoarea lui Ion Iliescu.

Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că atât preşedintele PSD, cât şi secretarul general Titus Corlăţean sunt „doi oameni de externe” şi că acest lucru se vede şi în partid.

„Treptat au fost înlocuiţi. Ei nu mai au nici o legitimitate, partidul este condus în fond de Ion Iliescu, însă au venit şi aici la Suceava să mai încerce odată, cu unul dintre ultimii baroni locali pe care PSD îi mai are. Însă, alături de Gavril Mîrza va pleca şi Mircea Geoană”, a spus Gheorghe Flutur.

El a apreciat că liderul judeţean al PSD, Gavril Mîrza, „disperat şi expirat din punct de vedere politic”, a apelat la un „pluton de trăgători pe care îi aduce aici, că nu e în stare el să se bată” şi pentru a-şi apăra judeţul Suceava, ca „poligon de furt perfect”.

Gheorghe Flutur l-a etichetat pe Geoană drept „preşedintele de vară al PSD”, „un chiriaş al tranziţiei care refuză să plece dintr-o casă de stat” şi care „nu este cel mai în măsură să ne dea nouă lecţii de moralitate la Suceava”.

„E supărat pe mine pentru că l-am deranjat când am verificat şi am trimis la organele statului terenurile din cartierul Zamora de la Sinaia, unde familia sa deţine terenuri cu semnul întrebării”, a explicat Flutur atacurile lui Geoană la adresa sa.

 

Adversarul politic nu doarme

În ceea ce-l priveşte pe Gavril Mîrza, susţinut public până acum de liderii tuturor aripilor din PSD, senatorul Flutur a spus că acesta i-a exasperat şi pe unii colegi de-ai săi de partid sau subordonaţi din Consiliul Judeţean, care vin la PD-L „şi dau în vileag abuzuri, nelegiuiri săvârşite de-a lungul timpului şi mai ales în ultima perioadă”.

Liderul PD-L a spus că i-au fost aduse documente despre „studii de fezabilitate fantomă pentru diverse localităţi”, proiecte despre care cei care le-au întocmit ştiau din start că sunt neeligibile şi le-au făcut astfel pentru a încasa bani.

„Astfel de proiecte înseamnă maşinărie de făcut bani în CJ, metri cubi de studii de fezabilitate care n-au nici o finalitate pentru că nu sunt eligibile. Sunt bani aruncaţi pe Apa Sâmbetei”, a afirmat senatorul.

Gheorghe Flutur a îndemnat sucevenii să vină la vot, să aleagă între el şi Mîrza, „între viitor şi trecut”.

„PD-L va câştiga aceste alegeri, avem şansa să câştigăm şi suntem conştienţi că avem foarte multă treabă. Trebuie să fim foarte cumpătaţi şi raţionali în ce vom face imediat după aceea, suntem foarte vigilenţi în ce se întâmplă în aceste zile. Adversarul politic nu doarme. E grea despărţirea de trecut şi de comunism, dar acum e momentul ca populaţia să aleagă între viitor şi trecut, între mine şi Gavril Mîrza”, a mai spus liderul PD-L.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi prezice lui Geoană pierderea preşedinţiei PSD.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur îi prezice lui Geoană pierderea preşedinţiei PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara titlu trimis de
(30 mai 2008, 14:10:52
Mai Fluture astamparate cu scarba asta de politica democrat liberala. M-ai umplut de greata tu si ai tai. Nu ma face sa dezgrop povestea articolului 5 din Codul Silvic pa care l-ai modificat spre binele si fericirea ta si a catorva ai tai. Nu uita ca fiecare pasare pe limba ei piere. Sper sa pieri cat mai curind.
2.   UH..... trimis de
(30 mai 2008, 14:39:28
Se scrie astampara-te(adica tu te astampara):)))))))))))
3.   DEZGROPATU trimis de
(30 mai 2008, 17:38:29
Mai Scornel, da' nu te dezgropa ! Va sta bine, astora din PSD la groapa de gunoi a istoriei ! "Omul potrivit la locul potrivit"
4.   Ptr gabriela trimis de
(30 mai 2008, 20:13:26


daca tu le stii pe toate poti sa-mi raspunzi la o intrebare,daca vrei bineinteles.

HOLZ.SCHWEIGHOFER iti suna cunoscut?????
5.   ...... trimis de
(30 mai 2008, 20:23:40
nu stie nimeni.......
6.   ...... trimis de
(30 mai 2008, 20:30:10
pai de acolo papa flutur....oameni buni...acolo se va duce tot lemnul bucovinei daca iese nenea flutur....gabriela tu chiar nu stii nimic....vai,vai..
7.   Miscare ratata trimis de
(30 mai 2008, 21:14:01
Domnule Fluture,daca Mitica Pardau ar fi candidat in locul dvs ati fi fost un mai mare nimeni decat Geoana. Va salvat zbaterile din aripi. Proasta miscare a lui Frankhenstein. Ceea ce i se pregateste lu Prostanacu ti se va pregatie si tie cand ai sa te metamorfozezi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei