Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Donţu şi-a prezentat raportul de activitate către suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local PSD Ovidiu Donţu, candidat la funcţia de primar al municipiului Suceava, şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada 2004-2008.

Potrivit centralizării, Donţu a avut peste 15 iniţiative, peste 1.000 de intervenţii în Consiliul Local şi peste 300 de amendamente aprobate la proiectele de hotărâri.

Printre iniţiativele sale, Donţu a amintit de modificarea criteriilor de prioritate în construirea şi repartizarea locuinţelor ANL şi a locuinţelor sociale pentru o împărţire echitabilă a acestora, includerea pe lista de priorităţi de investiţii a realizării unei şosele de centură a municipiului Suceava şi retehnologizarea SC TERMICA SA, utilizarea sumei de 110 miliarde lei pentru asfaltarea străzilor dintre blocuri în cartierele Burdujeni, Obcini, George Enescu, acordarea de gratuităţi pentru transportul local pensionarilor, acordarea de reduceri la transportul local pentru studenţi şi elevi, reabilitarea secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean Suceava şi amenajarea aleilor şi a locului de joacă din parcul Areni, diminuarea impozitelor locale plătite de persoanele fizice cu un procent de 20%.

De asemenea, consilierul PSD a amintit de faptul că s-a opus privatizării Termica, adoptării taxei de salubritate “ca fiind ilegală şi imorală” şi că a denunţat licitaţiile Primăriei Suceava ca fiind incorecte, “referindu-mă la licitaţiile pentru asfaltări, licitaţia pentru autobuze şi la licitaţia pentru serviciul complementar de transport cu maxi-taxi”.

 

“M-am opus majorării preţului la gigacalorie şi la apă”

“Pe parcursul acestui mandat, m-am opus majorării preţului la gigacalorie şi la apă în municipiul Suceava până nu se vor epuiza celelalte modalităţi de reducere a costurilor şi am determinat menţinerea preţului de 1 Ron pe călătoria cu autobuzul.

De asemenea, am iniţiat şi votat un proiect de hotărâre privind oprirea construcţiilor pe spaţii verzi şi m-am opus construcţiei de blocuri P+10 în zone de P+4.

Ca reprezentant al Consiliul Local în cadrul societăţii de transport am preluat serviciul public de transport de la – 48 miliarde lei vechi şi l-am adus împreună cu colegii mei din AGA la + 16 miliarde de lei vechi. Societatea de transport local are astăzi un sediu nou şi a aprobat cumpărarea a încă 15 autobuze, dintre care 6 în anul 2008”, a declarat Donţu.

El a mai spus că în cadrul comisiei economice a Consiliului Local a contribuit la mărirea veniturilor municipiului Suceava prin introducerea regulii conform căreia preţul concesiunilor de până la o anumită sumă să fie achitat în primul an, şi nu în 10 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu şi-a prezentat raportul de activitate către suceveni.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Donţu şi-a prezentat raportul de activitate către suceveni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da trimis de
(30 mai 2008, 11:41:02
Dontucule ia zi tu mama ce firma ofera consultanta TPL-ului, si cine e actionar acolo. Sa fie fratiorul tau oare? Si de ce fel de consultanta are nevoie TPL?

Si mai zi dragule cum e cu apartamentul ala de 30 de metri patrati in care ziceai ca stai. SAU AI UITAT CA MAI AI INCA 3 APARTAMENTE ?

Poate ne spui si de ce AI INSISTAT SA ADUCI AUTOBUZE RUSESTI SECOND-HAND AICI IN SUCEAVA, IN LOCUL CELOR NOI ? Ti se pare ca nu avem destule vechituri ?

Fatarnicie, tupeu si vorbe goale. Acuzatii fara dovezi, asta ai stiut sa faci toata campania asta. Nici daca te razi pe cap sau te vopsesti verde nu iei mai mult de 10% din voturi.

Hai, fugi pe umarul lu' Marza si plange putin. Sau fugi si pregateste-i locul la audierile DNA...
2.   Asta trimis de
(30 mai 2008, 12:26:37
Sa-ti fie rusine bai Dontu ca minti!!! Ai declarat public ca esti baiat sarac ,ca locuiesti intr-un apartamet cu 2 camere iar in declaratia ta de avere esti proprietarul a 4 apartamente in Suceava!!! Esti toatal lipsit de caracter bai tipule.Se pare ca scoala comunista a lui Mirza te-a facut un mojic! Vitezaaaaaaaaa nesimtitule mincinos.
2.1  RE: Asta trimis de
(31 mai 2008, 05:12:40
Nenea Dontu are si pamant la strada, tot tovarasul Mirza i l-a dat.
3.   Dontule, penibilule trimis de
(30 mai 2008, 12:31:40
n-am auzit de tine pana la campania asta murdara pe care o porti,dontule cu fata de porc!!!!!!! cine esti??? chiar credeai ca vei fi ales??? un mitocan ca tine? needucat si lipsit de stil!!!!!!!!! afara cu tine, comunistule. nu ne mai trebuie psd-isti comunisti. lasati tara asta in pace odata, ceausestilor!!!!!!!!!!!!!!!
4.   Un punct de vedere trimis de
(30 mai 2008, 13:04:55
D-le Dontu, la o emisiune tv locala ai promis ca iti faci site pe internet in care vei prezenta inclusiv ce facultate de drept ai absolvit si ce limbi straine cunosti. Constat inca o data ca toate cele spuse de domnia ta sunt doar povesti. De fapt, devine tot mai clar ca nu esti altceva decat UN POVESTITOR. Un fel de Nica al lui Stefan Apetrei cu pupaza de vanzare prin targ. Numai ca "amintirile" pe care ni le "servesti" cu orice prilej sunt prin ele insele "copilarii". Asa ca, nu ezita: SCHIMBA ORASUL! Poate cei din celalalt oras, necunoscandu-te, te vor lua in serios...
4.1  RE: Un punct de vedere trimis de
(30 mai 2008, 13:49:21
:)))))))))))))))))))))))))))))
5.   SUCCES PD-L!!!!!!!!!!! trimis de
(30 mai 2008, 13:27:17
http://youtube.com/watch?v=--N
5.1  RE: SUCCES PD-L!!!!!!!!!!! trimis de
(30 mai 2008, 15:07:45
Cunoaste "limba lunga","maidaneza",limba murdara" si "limba de lemn"-mostenita de la Marza si sensei Iliescu.Studii:scoala de acuzatori,dezinformari,"liceu de minciunit",facultatea de maidanez" din jurul Tipografiei din Suceava.
6.   IMI PREDAU PROBLEMELE trimis de
(30 mai 2008, 14:56:19
Lasati-l, a gresit ! A vrut sa scrie "Raportorul" cu care a masurat la cate grade fierbe apa! Ca, celalalt, nu poate sa contina altceva decat copertile! Apropos, domnule Dontu, citez de pe un afis al dvs: "cetatenii sa predea problemele lor" ! Ce inseamna aceasta fraza ? Pai, eu mi-as "preda" toate problemele ! Dar CUM se face chestia asta ? Intr-o exprimare corecta (nici macar prea intelectuala), ar fi fost bine de spus "sa-si prezinte problemele". Dar, DE UNDE intelectuali la PSD ? Din aia care se lauda ca "sunt inscrisi" la vreun masterat obscur ?
7.   1+1=300 trimis de
(30 mai 2008, 17:34:23
"Potrivit centralizarii, Dontu a avut peste 15 initiative, peste 1.000 de interventii �n Consiliul Local si peste 300 de amendamente aprobate la proiectele de hotar�ri." - Fain. Daca facem un mic calcul aritmetic, inseamna ca Dontu a intervenit de peste 20 de ori/sedinta, a avut aprobate cate un amendament/sedinta. Prolific baiat. La sedinta de ADIO a CL, ce amendament i s-a aprobat ?
7.1  RE: 1+1=300 trimis de
(30 mai 2008, 23:09:13
Lasati-l....:))))))))))))))))Este tare neajutorat bietul Dontu!!!!:))))))))))))))))
8.   Dontu are nevoie de azil, nu de Primarie trimis de
(31 mai 2008, 05:20:52
Rapandula asta de Dontu, copil din flori, in liceu avea note ff proaste. Nu se prindea cartea de el cum nu se prinde democratia de Iliescu. Neavand nici un capatai s-a inscris in PSD/PCR, partid care l-a purtat intr-o scoala de avocati particulara care nu era acreditata de MI. Deci, diploma lui nu este recunoscuta de Justitie. Un fel de terkea-berkea, asta e dontu. Mai mult de cat atat, el vrea sa fie si asemuit cu Franz. hahaha.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei