Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Prefectura vrea să promoveze trei proiecte cu finanţare europeană

Vineri, 30 Mai 2008 (15:21:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că instituţia pe care o conduce intenţionează să promoveze trei proiecte în vederea obţinerii de fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional – „Dezvoltarea capacităţii administrative”.
Băişanu a precizat că prin intermediul acestui program este disponibilă o sumă de 240 de milioane de euro, fonduri destinate creşterii eficienţei instituţiilor publice, precum şi pentru modernizarea acestora.
În aceste condiţii, Băişanu a precizat că Prefectura va elabora în perioada imediat următoare trei proiecte care vor fi promovate în cadrul acestui program, respectiv „Realizarea de module de pregătire pentru ECDL”, „Pregătirea funcţionarilor publici pentru învăţarea de limbi străine” şi „Organizarea de seminarii şi schimburi de bune practici în situaţii de urgenţă”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura vrea să promoveze trei proiecte cu finanţare europeană.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Prefectura vrea să promoveze trei proiecte cu finanţare europeană2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Promovare sau aplicare? trimis de
(30 mai 2008, 21:29:19
Institutia Prefectului (in fine, Baisanu, pentru mai multa precizie), promoveaza deocamdata "demiterea" secretarilor administratiilor publice locale care nu ar fi sesizat din oficiu migratia politica a demnitarilor care candideaza curent din partea altui partid decat in 2004. Domnul Baisanu vorbeste ca un filosof "care este". Secretarii nu pot fi demisi de nimeni, secretarii sunt functionari publici si se supun Legii 215/2001. Revenind la subiect (dupa ce v-am aratat ce "tare" este Baisanu in materie de drept administrativ), prefectul de sacrificiu (avarie) al Sucevei spune ca frea sa promoveze proiecte cu finantare comunitara. In regula, numai ca Baisanu ar trebui sa citeasca un ghid al aplicantului, indiferent pe ce linie de finantare europeana, ca sa vada ca Institutia Prefectului (Prefectura, pe vechi) nu poate fi autoritate contractanta, implicit nu poate fi beneficiar direct al finantarilor comunitare. Aaaa, daca e vorba doar sa faca reclama, asta e altceva!
2.   Bonus trimis de
(30 mai 2008, 21:48:42
Buna seara, am revenit, nu mai aveam loc pe mesajul anterior. Dl Baisanu este, ar trebui sa fie, potrivit legii, apolitic. Atunci cand Guvernul a facut rocada cu Orest Onofrei, motivatia oficiala a fost ca acesta din urma se implica politic. Fara dovezi, fara nimic, textul clasic... pentru eficientizarea activitatii..., exact cum se intampla pana in 1989. Daca, insa, e vorba de implicarea politica, pai la Baisanu, dupa Zidul Chinezesc, asta se vede din Cosmos. Baisanu are interese la Plus TV si la Plus SV. La Plus SV, de exemplu, Baisanu aparea cu calitatea de "colaborator special" si cand era subprefect, adica atunci cand ar fi trebuit sa fie la fel de apolitic. Baisanu a aparut in aceeasi calitate si imediat dupa ce a fost "uns" prefect, in editia respectiva tragandu-se electoral in mai toate partidele, inclusiv in PNL, implicit in Tariceanu, implicit in Guvernul Romaniei, care Guvern l-a numit pe Baisanu prefect tocmai pentru a fi apolitic. Mai e nevoie de ceva?
3.   Pentru cunoscatori trimis de
(30 mai 2008, 22:13:40
Pentru cunoscatori, e Sven Hassel, e Legiunea blestematilor, ce mai!!!
4.   Felicitari!! trimis de
( 1 iun 2008, 23:45:40
tin sa il felicit pe domnul prefect, pentru activitatea dumnealui!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei