Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă – PD-L

Gavril Mîrza şi sutele de mii de euro din studiile de fezabilitate

Pe site-ul Consiliului Judeţean sunt afişate zeci de proiecte pentru reabilitarea zonelor rurale în care domnul Gavril Mîrza  îşi propune să investească câteva milioane sau zeci de milioane de euro din fondurile europene.

Pentru toate aceste proiecte s-au făcut studii de fezabilitate. Aceste studii costă enorm, câteva procente din valoarea proiectului, respectiv zeci de mii de euro.

Domnule Mîrza, care primării au plătit unor firme private aceste studii de fezabilitate? Sau urmează să plătească?

Dacă adunăm valoarea proiectelor afişate pe site ca fiind în faza de studiu de fezabilitate ajungem la valori de zeci de milioane de euro. Dacă aplicăm acestei sume un procent ajungem la valori de milioane de euro, pe care le vor încasa firmele private care fac studiile.

DAR….proiectele de reabilitare cu fonduri europene pentru drumuri, apă şi canalizare în mediul rural sunt eligibile, adică chiar pot fi finanţate şi realizate, dacă valoarea lor nu depăşeşte un milion de euro pentru fiecare localitate şi pentru fiecare obiectiv.                Primarii PSD care au acceptat să plătească miliarde de lei vechi acestor firme de consultanţă, în spatele cărora se ascunde oare cine? Oare cine? …au primit bani la rectificări bugetare de la Consiliul Judeţean sau au făcut împrumuturi bancare.

Cu alte cuvinte, plata acestor studii de fezabilitate ar fi o mare escrocherie, iar proiectele pentru zona rurală promise pentru viitor de Gavril Mîrza doar praf în ochii electoratului, pentru că ele nu îndeplinesc condiţiile de bază pentru a fi finanţate.

 

Biroul de presă PD-L
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza şi sutele de mii de euro din studiile de fezabilitate.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Gavril Mîrza şi sutele de mii de euro din studiile de fezabilitate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusinica PD-Lica trimis de
(30 mai 2008, 14:06:06
Nu mi s-a intamplat in toata viata mea sa vad o campanie atat de fecalizata din partea PD-Listilor mai ales. Precum zicala "Hotii striga prindeti hotii" au ajuns la stadiul acut al mojiciei politicii incat arunca cu adevaruri noroioase peste tot in jur. ASti asteptat hienelor 4 ani de zile si nu ati spus nimic. Ati fost partasi la toate nemerniciile pe care le afisati ca adevaruri si nu ati facut nimic ca sa le indreptati. Chiar credeti ca risipa asta de bani si galagie va va aduce succesul. M-ati scarbit de tot si de toate. La Campulung, Cuciureanu tipa de curat ce seste si nu spune nimic de cat de marsav este acest personaj care vinde orice pe bani si produse, Bacalaureate, Corijente, Absentelor si multe altele. Domnule Carcalete esti cumva parte la aceasta agoniuseala sau ti-a luat-o Flutur inainte. Rusine sa va fie nemernicilor ca ati tacut ca viermii si va comportati ca lasii. Daca tot stiti atat de multe datii pe mana DNA si Parchetului mai hotilor. V-ti ras 3 voturi mujicilor.
1.1  RE: Rusinica PD-Lica trimis de
(30 mai 2008, 15:52:38
(S)CORNELULE, daca se vede ca habar n-ai, AFLA ca PDL NU a fost partas la mizeriile din ultimii ani ! Guvernul Trotineta A DAT AFARA TOT ce era din PD si apoi din PDL si i-a inlocuit cu marionete comandate de PSD ! Nu PDL a umflat taxa auto de 100 de ori, NU PDL se zbate sa NU O SCOATA, desi este ILEGALA, NU PDL a respins "scaderea TVA la alimente", NU PDL a vandut Petrom CU TOT CU RESURSELE NATURALE ALE TARII, incat avem cea mai scumpa energie din lume, NU PDL s-a OPUS CATEGORIC cresterii salariilor (cele mai mici din Europa => am ajuns Bantustanul Europei) ! Raspunsul este CAT SE POATE DE CLAR: PSD - cele mai mari mar(z)avii, si apoi ALIANTA MAFIOTA PNL+PSD au definitivat DISTRUGEREA TOTALA A ROMANIEI !!! Flutur POATE fi candidat la DNA, dar deocamdata NU ESTE, pe cand Marza ESTE !!
2.   SUCCES PD-L trimis de
(30 mai 2008, 14:08:10
SUCCES DOMNULE FLUTUR!!!SUCCES PD-L!!!!

http://youtube.com/watch?v=--N
3.   TZ,TZ,TZ trimis de
(30 mai 2008, 15:57:24
BUNICUTZA, te-ai RAMOLIT de tot ! Cred ca te deranjeaza niste picioare care-ti acopera vederea ! Te-au "calcat" pe creier cu cizmele Armatei Rosii de ti-au strivit si bietul neuron ce se mai balanganea sprintar. Saracu'... Vezi, ca mai poti gasi unul de schimb, la Abator !
4.   Multe salutari dnului Cornel trimis de
(30 mai 2008, 22:40:05
Mai Cornelus, daca tot esti stresat de campania PD-L si de Cuciureanu, afla ca poti sa-l pupi undeva, ca merita. E un om super, a facut o gramada de lucruri bune, a ajutat o gramada de oameni si stai linistit, nu a cerut bani nimaniu. Hai ,spune Cornelusule, un nume, un om caruia i-a cerut bani. Mi-e scarba sa spun ce a facut Serban, stie toata lumea. Vede toata lumea. A mai si trimis fluturasi cu Votati PNL de ziua copilului. Ce stie el? Ca doar n-are copii.

Voua, marilor hoti de la PNL Campulung, va tremura chilotii de nu mai puteti.

Vine Flutur de luni la Consiliul judetean. Vine si Cuciurean la Campulung. Si o sa va puna la treaba. Si o sa raspundeti pentru ceea ce ati facut, pentru halul in care acest oras a ajuns.

Asta sa va fie motivul stresului, nu campania facuta de PD-L, pentru care ii felicit din plin. Se vede bucuria tinerilor, speranta lor de mai bine, de a scapa de un SERBAN - VINDE TOT.

Valea cu voi. In Canada?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei