Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afirmaţie

Aurel Olărean: „Adversarii mei politici încearcă să mă discrediteze prin toate mijloacele posibile, întrucât miza -Primăria municipiului Rădăuţi - este foarte mare”

În ultima vreme, atât eu, cât şi familia mea am fost atacaţi prin diverse metode, fie prin apeluri făcute de pe telefoane cu număr ascuns, inclusiv prin difuzarea clandestină a unor imagini şi texte contrafăcute cu scopul vădit de a mă compromite în plan politic. Eu sper că autorii acestor atacuri vor fi identificaţi cât mai rapid de către organele abilitate în acest sens, mai ales că, la sfârşitul săptămânii trecute, am depus şi o sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Rădăuţi.

Nu este posibil ca în 2008 să vii cu tot felul de lucruri murdare pe care să le împrăştii prin tot Rădăuţiul! Eu le spun acestor oameni doar atât: domnilor, lăsaţi-mi familia în pace! Arătaţi măcar puţin respect faţă de soţie şi cei trei copii ai mei!

 

„Am cerut supravegherea soţiei, precum şi a celor trei fiice ale mele”

În seara zilei de 23 mai 2008, m-am deplasat la Suceviţa împreună cu soţia mea, întrucât ea primise un telefon de la o persoană – care nu şi-a precizat identitatea - pentru a se întâlni cu o persoană care urma să-i comunice informaţii importante legate de materialele calomnioase la adresa mea şi a familiei mele, împrăştiate în tot Rădăuţiul cu doar două zile înainte.

În 2004 s-a întâmplat la fel, veneau la Rădăuţi microbuze pentru a le da oamenilor imagini trucate din viaţa mea particulară! Era şi normal să-mi ajut soţia, care era foarte afectată de cele întâmplate, plus că şi copiii mei ar fi urmat să vadă şi ei astfel de materiale. Eram grăbit, întrucât urma să particip la o întâlnire electorală cu alegătorii din cartierul Obor la ora 17.

Prin urmare, tot ce s-a comentat despre mine sunt elementele unei diversiuni, menită să-mi afecteze credibilitatea în faţa electoratului rădăuţean.

 

„Adversarii mei politici au regizat totul”

Nu vreau să insist foarte mult, însă Romi Galan a manifestat o conduită agresivă, cu scopul clar de a-mi provoca soţia, care se afla la volan.

A rezultat un dialog, fără nici cea mai mică agresivitate fizică, fără să fac uz de armă, aceasta fiind în fapt o minciună sfruntată preluată foarte rapid de către anumiţi lideri politici cu scopul vădit de a-mi denigra imaginea.

În cel mai scurt timp, voi prezenta opiniei publice dovada că nu deţin şi nu am permis de port-armă.

Acest eveniment a fost unul premeditat pentru a diminua impactul mediatic al sfinţirii Bisericii „Cuvioasa Parascheva”, ctitoria familiei Olărean.

Adversarii mei politici s-au străduit să găsească fel de fel de mijloace pentru a atenua efectele sfinţirii Bisericii „Cuvioasa Parascheva”, în rândurile credincioşilor creştin-ortodocşi, parcă n-am fi creştini cu toţii, iar rădăuţenii n-ar fi trebuit să se bucure de sfinţirea unui lăcaş sfânt atât de frumos.

Eu sunt un iubitor de animale şi nici măcar n-am folosit până acum vreo armă de vânătoare. Totul este fals şi regizat de către adversarii mei politici, numai să mă scoată cumva din cursa electorală. Plasarea a două tiruri în faţa Bisericii „Cuvioasa Parascheva” (chiar dacă unul a fost luat prin intervenţia Poliţiei, căreia îi mulţumesc), aparţinând firmei domnului Constantin Galan, reprezintă un gest de sfidare faţă de Sfânta Biserică şi faţă de credincioşii creştin-ortodocşi care s-au aflat în aceea zi la slujbă. Nu se poate ca Mihai Frunză, care a fost la nunta lui Galan, să nu fi ştiu de aceste lucruri.

Acest eveniment îl consider drept o provocare şi o diversiune din partea adversarilor politici, pentru a mă discredita în faţa electoratului. În ultimul timp, am început să primesc diverse telefoane de ameninţare, atât eu, cât şi soţia mea, fapt care m-a determinat să cer punerea sub supraveghere a familiei mele.

Faptul că în municipiul Rădăuţi au fost produse, contrafăcute şi difuzate imagini trunchiate despre mine într-un tiraj mare demonstrează faptul că adversarii mei politici au motive foarte serioase să mă scoată din cursă.

 

„Luările de poziţie din partea unor lideri politici PSD şi PNL sunt pure speculaţii, fără legătură cu realitatea”

Diferitele luări de poziţie din partea unor lideri politici PSD şi PNL în aşa-zisul incident de la Suceviţa, care are fi avut loc între mine şi fiul lui Constantin Galan, sunt speculaţii care nu au nici o legătură cu realitatea, întrucât tot ce s-a spus sau scris, nu s-a raportat la nici un text prezentat în mod oficial de către organele şi instituţiile abilitate.

Cetăţenii ar fi mai câştigaţi dacă anumiţi lideri politici şi-ar prezenta proiectele şi soluţiile lor la problemele comunităţilor locale, Rădăuţi în special, de atacuri şi speculaţii lumea s-a cam săturat.

Când aceşti lideri politici vor realiza lucruri deosebite pentru oameni, luările de poziţie ar fi mult mai oportune.

În rest, campania electorală se face pe argumente şi soluţii, nu ne dăm cu părerea cam ce-ar fi făcut Olărean, fără să ştim mai nimic concret despre evenimentul în sine.

 

„Aş fi apreciat corect o eventuală poziţie a deputatului Bejinariu faţă de răspândirea unor texte calomnioase la adresa mea şi a familiei mele, în sensul disocierii de aceste acţiuni murdare”

Aş fi apreciat poziţia deputatului Eugen Bejinariu faţă de răspândirea în seara zilei de 20 mai în Rădăuţi a unor imagini care atentează grav la demnitatea umană, întrucât persoane a căror identitate momentan doar o presupun, care mi-au afectat sănătatea soţiei mele, dincolo de faptul că cele două fiice ale mele – de 6 şi 12 ani - sunt şi ele afectate.

Aceste atacuri nu puteau veni decât din partea unor adversari politici cu scopul vădit de a mă scoate din cursă, în condiţiile în care sondajele mă dau drept favorit la câştigarea Primăriei municipiului Rădăuţi.

Deputatul Bejinariu este membru al partidului care conduce astăzi municipiul Rădăuţi şi mă îndoiesc că el n-a fost măcar informat despre acest lucru, cu atât mai mult cu cât ştiu că unele materiale au fost trimise prin fax presei şi televiziunilor din Suceava. Domnul Bejinariu, care vine foarte rar prin Rădăuţi, ar fi trebuit să se mire de faptul că o parte din parcul rădăuţean a devenit proprietate particulară cu acordul primarului Mihai Frunză.

Nu l-am văzut niciodată pe domnul Bejinariu să se întrebe cum este posibil ca în centrul municipiul Rădăuţi să existe locuinţe fără apă–canal, iar timp de patru ani administraţia locală să nu amenajeze nici măcar o parcare pentru maşinile care sufocă municipiul nostru!

 

„Domnul Steiciuc comentează de la Suceava un eveniment petrecut la Suceviţa, cu atâta siguranţă, de parcă ar fi fost el acolo ”

Domnul Steiciuc a făcut nişte afirmaţii precum că eu l-aş fi ameninţat cu pistolul pe Romeo Galan, ori acest lucru este nu doar fals, ci şi tendenţios, mai ales că nu există nici un document sau vreo mărturie scrisă ori probă video care să sugereze măcar un astfel de lucru.

Declaraţiile domnului Steiciuc - făcute public, într-o conferinţă de presă, înaintea unor comunicate sau puncte de vedere oficiale din partea instituţiilor abilitate - sunt extrem de grave, neadevărate şi tendenţioase, de aceea mă voi adresa instituţiilor abilitate pentru a lua măsurile legale ce se impun.

 

"PSD încearcă să manipuleze în continuare oamenii, însă electoratul a devenit deja conştient de manevrele lor”

Le solicit adversarilor politici să fie mai atenţi când fac vreo declaraţie – vezi cazul de la Păltinoasa, unde Poliţia a demonstrat faptul că nu era vorba de nici o conotaţie politică a evenimentului - să se documenteze temeinic şi, numai după ce deţin toate datele, eventual, dacă este cazul, să se pronunţe.

Recent, aceşti pesedişti l-au atacat pe domnul Gheorghe Flutur care s-a implicat în ajutorarea unei biserici. Atâta ipocrizie de câtă dă dovadă PSD-ul în aceste zile n-am văzut în viaţa mea!

La 1 iunie 2008 sucevenii vor taxa prin vot aroganţa pesediştilor şi-l vor alege pe Gheorghe Flutur preşedinte al Consiliul Judeţean Suceava!

Electoratul şi-a dat seama cu siguranţă de faptul că este vorba de o făcătură politică de proastă calitate şi va vota cu persoanele care merită cu adevărat încrederea lor.

Am venit în faţa electoratului cu cele mai bune intenţii, cu o echipă foarte bună, pentru a schimba în bine viaţa oamenilor din municipiul Rădăuţi. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

 

Aurel Olărean,
Candidat PD-L la Primăria municipiului Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurel Olărean: „Adversarii mei politici încearcă să mă discrediteze prin toate mijloacele posibile, întrucât miza -Primăria municipiului Rădăuţi - este foarte mare”.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Aurel Olărean: „Adversarii mei politici încearcă să mă discrediteze prin toate mijloacele posibile, întrucât miza -Primăria municipiului Rădăuţi - este foarte mare”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gramatica trimis de
(30 mai 2008, 11:46:13
"�ntruc�t persoane a caror identitate momentan doar o presupun, care mi-au afectat sanatatea sotiei mele".....gramatica asta...grea
2.   Tot borfas ai ramas trimis de
(30 mai 2008, 12:28:29
Degeaba te ascunzi �n spatele unor articole ticluite de minti mai luminate decat a ta pentru ca tot un borfas ordinar ai ramas si un mincinos. Esti plin de mofturi si de datorii, ai �mprumutat bani de la cei mai mari hoti si camatari pentru a-i rula si plati campania ta de mizerie. �n realitate nu urmaresti sa faci ceva bun pentru cetatenii din Radauti ci numai interesele tale meschine si ale acolitilor tai. Pacat ca Flutur nu a vazut la timp si nu si-a dat seama ca defapt esti un ratat.Nu ai ce sa alegi de la un marginean ca tine care atunci cand se �mbata umbla dupa curve si sare la bataie la altii.
3.   Votul meu trimis de
(30 mai 2008, 14:18:01
voi vota cu olarean sa dispara frunza si boieci din primarie ,nici olarean nu e mai breaz dar sigur va schimba fata orasului
4.   Corect trimis de
(30 mai 2008, 14:38:17
"Corect" vorbit-ai, si adaug si eu cu piosenie:ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU, DUPA CAT DE ADEVARATE SUNT SPUSELE TALE!
5.   Grea Gramatica(cu cine-o fi ramas?) trimis de
(30 mai 2008, 20:18:20
"Atita ipocrizie de cata da dovada PSD in aceste zile n-am vazut in viata mea"(pai daca nu te uiti niciodata in oglinda,dupa cum arati eu unul te inteleg)Legat de asta unul afirma cu mindrie ,ca este "sigur ca Olarean va schimba fata orasului"(e clar ,cu "mecla" ce o are...) Sau ma rog,s-ar putea sa-i schimbe (stilceasca) fatza la fiecare radautean in parte,mai ales la aia ce nu l-au urmat in PD-Laturi...
5.1  RE: Grea Gramatica(cu cine-o fi ramas?) trimis de
(30 mai 2008, 21:23:37
O nesimtire mai crasa decat cea promovata de OLAREAN nu gasesti nici literatura universala. Nici I.L.Caragiale nu arealizat un personaj atat de malefic. Un incult si nesimtit este mai periculos decat un fost activist PCR(nu mi-e drag nici FRUNZA) .Daca a convis sotia si pe fiica ANDRA sa-i spele imaginea "sifonata",pentru ceilallti pupincuristi ("CRACALETE",STICLET,ANDRUSC am doar compasiune(halal slugi).
6.   Aaaaaa trimis de
(30 mai 2008, 23:41:18
Soogi pooola olarean! Te-am lasat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei