Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Ioja: „Cei care vor cu adevărat o schimbare în bine vor vota cu mine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PRM pentru primăria Vatra Dornei, Cezar Ioja, consideră că dezvoltarea acestui oraş va fi posibilă prin atragerea a cât mai multor fonduri europene, în vederea îmbunătăţirii infrastructurii locale, în paralel cu sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri.

„Cei care vor cu adevărat o schimbare în bine a oraşului Vatra Dornei vor vota cu mine. Sunt singurul dintre candidaţi care nu a fost în structurile comuniste, care are o gândire capitalistă, şi care ştie ce înseamnă fondurile europene şi cum pot fi ele atrase”, a declarat Cezar Ioja.

El a precizat că prioritatea de „grad zero” pe care o va avea după ce va fi ales primar va fi atragerea de fonduri europene, bani care trebuie investiţi, în primul rând, în reabilitarea şi dezvoltarea infrastructurii, drumuri şi trotuare, reţelele de apă şi canalizare, gaze naturale, dar şi îmbunătăţirea activităţii de salubrizare. Candidatul PRM a arătat că în calitate de primar al oraşului Vatra Dornei va promova proiecte şi pentru dezvoltarea infrastructurii turistice, plecând de la spaţiile verzi, parcuri, înfiinţarea de parcuri de distracţii, reabilitarea zonelor de agrement existente, consolidarea şi amenajarea Cazinoului, dar şi construcţia unei noi pârtii de schi.

 

„Vreau ca în mandatul meu să finalizez lucrările de reabilitare a infrastructurii”

„Am o experienţă de opt ani în administraţie, plus că şi studiile pe care le am sunt în administraţie publică. Cred că e momentul ca acum, în mandatul 2008 - 2012, când sunt disponibile fondurile europene, să promovăm acele proiecte care să asigure dezvoltarea oraşului Vatra Dornei, şi să micşorăm decalajul dintre noi şi celelalte zone turistice dezvoltate din ţară. Şi dacă ceilalţi contracandidaţi ai mei nu cunosc procedurile prin care pot fi accesate fondurile, şi le trebuie trei ani să înveţe, este clar că oraşul are de pierdut. Un alt avantaj este şi vârsta pe care o am. Consider că o persoană la 40 de ani este în plină formă fizică şi mintală. Pentru mine şi familia mea am muncit. Şi vreau ca în următorii patru ani să muncesc doar pentru oraş şi pentru realizarea obiectivelor pe care mi le-am propus”, a declarat Ioja.

El a arătat că o parte din investiţiile pe care vrea să le realizeze în Vatra Dornei vor putea fi făcute şi cu fonduri guvernamentale, dar şi de la bugetul local.

Potrivit spuselor lui Cezar Ioja, primăria poate apela la credite şi la emisiunea de obligaţiuni municipale, prin care să se asigure fondurile necesare realizării unor proiecte care necesită investiţii mai mici.

„De la bugetul local pot fi rezolvate probleme ce ţin de modernizarea locurilor de joacă pentru copii, a spaţiilor verzi, baza sportivă, învăţământ sau cultură. Vreau ca în acest mandat să finalizăm rezolvarea problemelor ce ţin de infrastructură şi de infrastructură turistică, pentru că este clar că apoi veniturile la buget vor creşte substanţial”, a mai spus candidatul PRM pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioja: „Cei care vor cu adevărat o schimbare în bine vor vota cu mine”.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Ioja: „Cei care vor cu adevărat o schimbare în bine vor vota cu mine”4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei