Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Justificări

Senatorul Flutur spune că va explica socialiştilor europeni acţiunile sale de campanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PD-L de Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că Partidul Socialist European (PES) a fost intoxicat de PSD Suceava şi că îşi va face timp să informeze corect socialiştii europeni despre „faţa reală” a PSD Suceava.

Liderul PD-L a afirmat că PSD a pus, prin metode securiste, etichete de „fascist” unor acţiuni organizate de PD-L, apreciind că această metodă a fost pusă la cale în „laboratoarele” unor sfătuitori din cercurile PSD „cu vechi state în Securitate”.

„Au mers până acolo încât sub semnătura unor mercenari i-au intoxicat şi pe şefii lor de la centru şi am văzut că şi socialiştii europeni sunt intoxicaţi. Ne vom face timp să îi informăm cu adevărat pe socialiştii europeni despre faţa adevărată a colegilor dumnealor, aici, la Suceava. Să nu intre în acest joc, este o capcană care face rău României ca imagine. Socialiştii europeni trebuie corect informaţi şi îmi voi face timp să informez şi eu despre adevărata situaţie şi faţa reală a celor care, sub masca social democraţiei în România, aduc aminte de anii ’50”, a spus Gheorghe Flutur.

Acesta a mai afirmat că şi acuzaţiile de mită electorală de la Moara sunt „înscenări mizerabile” cu „imagini trunchiate” şi a apreciat că PSD ar fi recurs la acestea din „disperare, ură şi venin”, de teama de a nu pierde puterea în judeţul Suceava, unul din cele mai importante fief-uri ale social-democraţilor.

„Gavril Mîrza a fost o cloşcă bună cu cei de la centru, toţi care au dorit să candideze aici şi-au găsit un loc”, a mai spus liderul PD-L.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Flutur spune că va explica socialiştilor europeni acţiunile sale de campanie.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Senatorul Flutur spune că va explica socialiştilor europeni acţiunile sale de campanie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUCCES PD-L!!!! trimis de
(30 mai 2008, 13:43:05
SUCCES DOMNULE FLUTUR!!!!!SUCCES PD-L!!!MERGETI OAMENI BUNI PE 01 IUNIE 2008 LA VOT DEOARECE NU EXISTA TURUL 2 PENTRU PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN!!!!!!!!
2.   DOAMNE AJUTA!!!! trimis de
(30 mai 2008, 13:44:11
SUNTEM ALATURI DE PD-L!!!!!

http://youtube.com/watch?v=--N
3.   Succes PD-L trimis de
(30 mai 2008, 13:52:32
Pupa-l bine acum c�t mai ai timp,spala-l bine cu limba ta,pe FLUTUR,sa-ti ajunga p�na la urmatoarea campanie.
3.1  RE: Succes PD-L trimis de
(30 mai 2008, 14:01:21
RUSINE SA-TI FIE.IN AFARA DE A SCRIE OBSCENITATI TE MAI PRICEPI SI LA ALTCEVA?RUSINE!!!!
4.   JOS PDL trimis de
(30 mai 2008, 14:28:47
SPER CA SE VA SFARSI CU PDL-UL ACESTA. RUSINE PT CAMPANIA ELECTORALA, RUSINE PT SPAGA PE CARE ATI DATO OAMENILOR....DACA ERATI ASA BUNI DE CE ATI APELAT LA SPGA? PRACTIC ATI INCERCAT SA CUMPARATI VOTURILE....DAR LUMEA NU ESTE ATAT DE PROASTA PE CAT CONSIDERATI VOI.

OAMENI BUNI VOTATI ORICE IN AFARA DE PDL!
4.1  RE: JOS PDL trimis de
(30 mai 2008, 17:48:54
Lumea nu e proasta, dar TU, DA ! Se scrie "DAT-O" si nu "DATO". Q.E.D. !
4.2  RE: JOS PDL trimis de
(30 mai 2008, 20:36:32
PD-Lul e disperat. Si-ar vinde si copii numai sa castige alegerile.
5.   Nani, nani trimis de
(30 mai 2008, 17:46:51
COPILU MINUNE, mai urca-te pe un scaunel sa ajungi la tastatura si sa vezi pe geam: LUMEA NU MAI ARE NEVOIE DE VOI, PSD sau ALIATII LOR, PNL !!! Si DUPA aia, scrie !
6.   NU-I DE GLUMA CU FLUTUR, ESTE BOLNAV PSIHIC trimis de
(30 mai 2008, 19:59:13
Oameni buni, acest Flutur este dus rau cu sorcova, urmariti discursurile si veti vedea ca are apucaturile unui om nebun. Cum sa vatam un asemenea individ? Pe 1 iunie dam cu flit si deratizam casa de nebuni a PD-Laturilor, nu-i dam foc.
7.   Closca si Codoasa trimis de
(30 mai 2008, 21:37:57
O fi fost Mirza "closca buna pentru cei de la centru",dar nici Bobo-aviarul,mai marele PD-Laturilor sucevene nu-i deloc mai breaz,dimpotriva.Cine-a fost pe post de codoasa la marea vijaiala de la hora Bucovinei a perechii" mortale" Stolo ,ce l-a detronat pe Morosanu de porecla "Moartea din Carpati "si Raluca san de fier de pe urma carora si acuma se striga la hore:"Hai Stolo nu te lasa,ca te-ajuta si viagra;Daca nu si nu si nu ,te salveaza fluturu" si alte asemenea strigaturi prilejuite de memorabila vizita.Ca sa fim sinceri si Ponta de la PSD a venit acum citiva ani(4-5) intr-o escapada politica cu Daciana ,cind le-au tinut de sase Mirza si cu Dontu,dar macar pina la urma Ponta a divortat si s-au casatorit.Asteptam si aici urmarea(un mandat nici nu-i asa mult,dar dupa cum arata unul din ei....)In rest il inteleg peBobo.Acuma se duce el cu jalba-n protap la Parlamentul Europei, sa se cruceasca si aia(de fapt cam multi nu fac cruce pe-acolo) de clasa politica romaneasca....
8.   '' CE CARACTERE '' !!! trimis de
(31 mai 2008, 13:50:26
PRIVIM ACEST PD-L SI CE PUTEM VEDEA ? 1. FLUTUR - OMUL DISPERAT DUPA FUNCTII DA BINE LA CV SI ZICE CA E BUN LA TOATE DAR REALIZARI 0. 2. LUNGU - MARELE LIBERAL DE FAMILIE CARE LA EURO PARLAMENTARE AMENDA PL-D PENTRU AFISARE ILEGALA SI ERA FOARTE MANDRU CA PNL SCAPA DE FLUTUR. 3. CARPIUC - ''SERIF DE PALTINOASA'' - OMUL CARE TAIA BENERE CU PL-D LA EUROPARLAMENTARE IAR ACUM ZMEU DE MESERIE IN PD-L INSTIGA 20 DE DERBEDEI DE 1 LUNA SA NU PRINDA PNL, PSD, PRM, PNG, PE MOSIA PUBLICA , IAR CINE INCEARCA , SA SE TREACA LA CUTITE, BATE, PIETRE. 4. CADARU- CINE E ? UN CONSILIER A LA FLUTUR CARE FACE CABANE DE 2 LEI LA VORONET LE VINDE LA PRETURI DE 5 STELE SI LE RADE IN FATA DUPA O LUNA "FRAIEROR'' CAND CABANUTELE INCEP SA PICE. CE MAI '' MARI CARACTE VOR SA FIE IN SLUJBA CETATENILOR'' OARE CATI DIN PD-L AU SCAPAT DE '' GRIPA DISPERARII DUPA FUNCTII PUBLICE ? '' MARI AVIARI ''AI GASIT PENTRU PARTID FLUTUR!! FELICITARI SIGUR SUNT MANDRI DE TINE STOLO-BOC-BASE
9.   DICTATURA trimis de
(31 mai 2008, 14:02:31
5 PASI SPRE DICTATURA!! 1 - ASCULTA DE TATA AVIARILOR. 2 - VOREAZA LA 1 IUNIE TOT CE VEZI PD-L. 3 - FA-TI INCALZIREA SI DUTE IN STUPCA SAU PALTINOASA SI SPUNE CEVA INPOTRIVA LOR. 4 - CAUTA UN STALP FARA PD-L . 5 - CE E BUN IN TARA SUNT REALIZARILE LOR CE NU MERGE E DIN VINA ALTORA .
10.   Testul trimis de
(31 mai 2008, 18:47:57
Mai este putin si vom avea un prim element definitoriu pentru PD-Laturi in general si pentru Bobo in special :rezultatul votului de la Humor.A mai ramas putin si nu va mai ramine nimic....
10.1  RE: Testul trimis de
( 1 iun 2008, 05:42:30
Stie cineva cine este gunoiul asta de FAULT? Multumesc!
11.   Petrecere mare la PDL trimis de
( 1 iun 2008, 01:46:46
Catre toti membri, sustinatorii si simpatizantii PDL: A sosit timpul sa ne pregatim pentru o petrecere mare, pe care o va da-o Conul Gica, drept recunostinta pentru efortul depus spre binele judetului Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei